Μάνος Γαβράς: “Οταν έχασα τον πατέρα μου ένιωσα ότι μου έκοψαν τον ομφάλιο λώρο, σοκαρίστηκα”

Συνέντευξη στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα” και στον Αλέξανδρο Μπαρτζώκα παραχώρησε ο Μάνος Γαβράς.

Ο Μάνος Γαβράς φέτος έκλεισε τα 50, αλλά όπως δήλωσε ο ίδιος δεν νιώθει πως έχει σχέση με την ηλικία του. «Πάω ανάποδα. Έχω περισσότερη ενέργεια, πολύ περισσότερη όρεξη, θέλω να κάνω πράγματα», δήλωσε.

Για εκείνον πλέον το επιχειρείν είναι πιο πάνω από την υποκριτική στη ζωή του.

«Την υποκριτική την κάνω επιλεκτικά, το κάνω για την ψυχή μου και όταν είναι συνεργασίες που με ενδιαφέρουν, αλλά δεν το βλέπω ως full time δουλειά. Στην Ελλάδα έχουν σταματήσει να μου κάνουν προτάσεις και το θεωρώ δίκαιο, γιατί κάνω κάτι άλλο με το οποίο ζω καλά«.

«Βγάζω την τρέλα μου σε δουλειές στο εξωτερικό και δεν θέλω να στερήσω τη δουλειά από ένα άλλο παιδί. Κάθε φορά που λέω όχι σε δουλειά, είναι μία δουλειά που πήρε ένα άλλο παιδί και χάρηκε».

Τι είπε για τις σχέσεις

Όπως δήλωσε ο Μάνος Γαβράς, εάν είχε ανάγκη την συντροφικότητα θα είχε κάνει άλλες επιλογές στη ζωή του.

Διαβάστε επίσης  "Εφυγε" από τη ζωή ο σπουδαίος ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

«Είχα προσπαθήσει να κάνω σταθερή σχέση, αλλά δεν ήμουν έτοιμος», αποκάλυψε.

Από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του ήταν η απώλεια του πατέρα του.

«Όταν έχασα τον πατέρα μου ένιωσα ότι απογαλακτίστηκα, ότι μου έκοψαν τον ομφάλιο λώρο απότομα. Σοκαρίστηκα από αυτά που ένιωθα. Πλέον το κύριο μέλημά μου είναι η μητέρα μου. Τώρα είναι σαν να είναι κόρη μου η μαμά μου».

Η ιδέα να αποκτήσει παιδί τον τρελαίνει, αλλά όπως ανέφερε στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» δεν νιώθει ακόμα έτοιμος.

Σχολιάζοντας τις κατηγορίες για βιασμό και σωματική βλάβη σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, ο Μάνος Γαβράς ανέφερε πως του έκανε μεγάλη εντύπωση όσα ειπώθηκαν.

«Δεν έτυχε να μιλήσω μαζί του πρόσφατα. Ρώτησα κοινούς μας φίλους αν είναι καλά. Μου είπαν ότι είναι καλά και όλα βαίνουν καλώς στο να αποδείξει ότι όλο αυτό δεν ισχύει και νιώθει δυνατός».

«Μου έκαναν εντύπωση οι κατηγορίες για τον Αλέξη Γεωργούλη. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος, όσο τον έχω ζήσει δεν μου έβγαλε κάτι τέτοιο», συμπλήρωσε.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram (manosgavra)