Μαρία Κορινθίου: «Ας μας πούνε τι διαδίδω – Ας ρωτήσουν την Ελένη Χατζίδου που την πήρα τηλέφωνο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαρία Κορινθίου

Δήλωσε πως δεν έχει ανάγκη να διαδώσει τίποτα και όσα ακούγονται δεν ισχύουν

Δηλώσεις για τα όσα ακούστηκαν στον αέρα του «Breakfast@star» έκανε στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και Πάλι” η Μαρία Κορινθίου.

Όπως τόνισε η παρουσιάστρια, αυτά που ακούγονται για τον ρόλο της στην τηλεόραση είναι “πηγαδοκουτσομπολορεπορτάζ” και δεν ισχύουν.

«Θα το πω άλλη μία και τελευταία φορά, γιατί άκουσα ότι κάποιοι μπερδεύονται, προφανώς ο καθένας όπου η αντίληψή του φτάνει. Έχω συγκεκριμένο συμβόλαιο με το κανάλι μου και από την αρχή ήταν ξεκάθαρος ο τρόπος που θα έμπαινα εμβόλιμα στο Πρωινό», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Η Μαρία Κορινθίου είπε στη συνέχεια: «Τα ρεπορτάζ που λένε ότι κάνουν δεν υφίστανται, είναι ουσιαστικά… πηγαδοκουτσομπολορεπορτάζ. Αυτός που είπε τα πράγματα ως έχουν είναι ο Κώστας Τσουρός. Δυστυχώς για κάποιους, η απόγνωση φαίνεται. Ας μου πουν τι διαδίδω. Ότι τι; Ότι θα πάω να κάνω εκπομπή στο Star;».

Διαβάστε επίσης  Μαρία Κορινθίου: "Αν είναι προετοιμασμένοι να ακούσουν πέντε πράγματα, μπορεί να πάω στην εκπομπή του Λιάγκα"

Κλείνοντας, η Μαρία Κορινθίου δήλωσε: «Από τη στιγμή που τους έχω μπερδέψει, ας ρωτήσουν, εκεί είναι, την Ελένη που την έχω πάρει ένα μήνα πριν τηλέφωνο και της έχω πει ότι δεν ισχύει και μην σκας. Και πριν από αυτό το τηλέφωνο, το έχω κάνει δήλωση. Οπότε, τι διαδίδει και ποιος το διαδίδει, όλα ακούγονται στο τέλος. Και δεν έχω ανάγκη να διαδώσω κάτι, να τα πούμε και αυτά».