Μαρία Σολωμού: Αποκάλυψε τι ρόλο θα έχει στο Fame Story

Μαρία Σολωμού

Αναφέρθηκε και στην δεύτερη ασχολία της

Η δημοφιλής ηθοποιός Μαρία Σολωμού σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στο Fame Story, καθώς θα έχει έναν ρόλο σε αυτό.

Ειδικότερα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» κι αρχικά, αναφέρθηκε στη δεύτερη ασχολία της, που είναι η διδασκαλία υποκριτικής.

«Έχω ένα θέμα, το αμολάω σαν νέο, λίγο πριν γίνει. Επειδή διδάσκω σχεδόν 17 χρόνια στη σχολή, όταν το άκουσα είπα “κοίτα να δεις”,γιατί στο πρώτο έτος δεν τους δίνω κείμενα αλλά τραγούδια για να απελευθερωθεί το κορμί τους, να μην νιώθουν ντροπή», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αποκάλυψε τι θα κάνει στο Fame Story.

«Θα τους κάνω μία φορά την εβδομάδα ερμηνεία τραγουδιού, σκηνική παρουσία, υποκριτική τραγουδιού. Είναι πολύ περίεργη ισορροπία στο υπερπαίζω και υπερκάνω», ανέφερε και πρόσθεσε: «Πρέπει να βρεις τη χρυσή τομή. Εγώ λίγα πράγματα ξέρω, αλλά ξέρω ότι το νέο Fame Story θα έχει πολλές ανατροπές. Θα παίξουν ρόλο οι καθηγητές».

Διαβάστε επίσης  Πέθανε ο ηθοποιός Ράιαν Ο’Νιλ, πρωταγωνιστής του "Love Story"

Στη συνέχεια, αποκάλυψε τι είναι αυτό που την ενοχλεί στους μαθητές της. «Η σκηνική έπαρση. Η έπαρση γενικά, που νομίζει ότι το ‘χει. Δεν ξέρω τι μπορεί να φαντάζονται τα νέα παιδιά. Εγώ όσα παιδιά έχω αντιμετωπίσει με φοβερό ταλέντο, δεν έχουν κάνει τίποτα, ενώ τα παιδιά που δεν ήξεραν να αρθρώσουν κάνανε φοβερή δουλειά. Το μόνο που μπορεί να με θυμώσει είναι η σκάντζα, η κοπάνα, η ασυνέπεια και να μην είναι σεβαστικοί», εξήγησε.

Τέλος, δήλωσε για το «Fame Story»: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι σε αυτό. Αν κάποιος από τους κριτές πει κάτι για την ερμηνεία των παιδιών, για την οποία έχω ιδρώσει, δεν ξέρετε τι θα γίνει».