Μαύρο Ρόδο: Δοκιμάζεται για άλλη μία φορά ο έρωτας του Πέτρου και της Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Εξελίξεις που συγκλονίζουν καθώς και μεγάλες αποκαλύψεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο».

Ο έρωτας του Πέτρου και της Ελισάβετ δοκιμάζεται για ακόμα μία φορά. Πώς θα αντιδράσει ο Πέτρος όταν καταλάβει ότι η σχέση του με την Ελισάβετ ανήκει στο παρελθόν;

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 104 (Κυριακή 07/05)

Η Ελισάβετ δίνει στην Αυξεντία το αδιάβαστο γράμμα του Πέτρου για να το πετάξει. Ο Γιώργος έχει εγκαταστήσει το σύστημα παρακολούθησης και βλέπουν μαζί με την Κασσιανή την Αυξεντία να κρύβει το γράμμα στο κελί της.

Ο Φραγκίσκος αγανακτεί με τον Πέτρο και του λέει ότι αν συνεχίσει να μην δίνει σημασία στη δουλειά θα διακόψει τη συνεργασία τους. Η Αλεξία εξηγεί στον Πέτρο πώς ό,τι κι αν κάνει εκείνος για να μεταπείσει την Ελισάβετ, θα είναι μάταιο αν η ίδια δεν δει τα πράγματα αλλιώς.

Η Φιλαρέτη εξηγεί στην Ελισάβετ ότι δεν πρέπει να αντιμετωπίζει τη σχέση της με τον Πέτρο ως αμαρτία. Τι θα συμβεί στην Τρίπολη μεταξύ του Σταυρίνου και της Γιάννας όταν συναντηθούν με τους νέους τους συντρόφους; Ο Βίκος αποκαλύπτει στην Κύρα όλη την αλήθεια για την εμπλοκή του στο φόνο της κόρης της.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 105 (Δευτέρα 08/05)
Η Γιάννα λέει επιτέλους το «ναι» στον Σαράντο. Ο Πέτρος θα βρει τρόπο να βρεθεί για άλλη μια φορά μέσα στο μοναστήρι. Ο Θέμης λυγίζει στις πιέσεις του Ζαμάνου. Η Κασσιανή ακούει τη Φιλαρέτη και την Αυξεντία να ετοιμάζονται να μεταφέρουν τα οστά του Διακοσάββα.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 106 (Τρίτη 09/05)

Ο Πέτρος ψάχνει την Ελισάβετ στο μοναστήρι. Όμως, εκείνη είναι άφαντη. Η Κύρα είναι εξαφανισμένη. Η Αλεξία βρίσκει έξω από το σπίτι της ένα στοιχείο που την ανησυχεί πολύ. Ο Θέμης συνδυάζει τα στοιχεία που έχει για τον Ζαμάνο και το ίδρυμα υιοθεσιών. Αυτό που συνειδητοποιεί κοντεύει να τον κάνει να χάσει το μυαλό του.

Η κατάσταση της Αυξεντίας χειροτερεύει. Η συνάντησή της με τον Πέτρο είναι σπαρακτική. Η Αλεξία καταφέρνει να μπει στο σπίτι της γιαγιάς της. Το κλειδί που ακούει στην πόρτα την κάνει να αναθαρρήσει. Στο σπίτι, όμως, δεν μπαίνει η Κύρα.

Στο μαγαζί της Ευτυχίας γιορτάζουν τις χαρές της κόρης της. Οι ματιές που ανταλλάσσει η Γιάννα με τον Σταυρίνο, κάθε άλλο παρά ευχάριστες είναι. Ο Πέτρος δεν βρίσκει την Ελισάβετ. Το παίρνει απόφαση πως ο χωρισμός τους είναι οριστικός.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 107 (Πέμπτη 11/05)

Ο Πέτρος βρίσκει την Ελισάβετ στο δάσος και προσπαθεί να καταλάβει αν η απόφασή της να επιστρέψει στο μοναστήρι είναι οριστική. Η Φιλαρέτη ανησυχεί με τα προβλήματα μνήμης που παρουσιάζει η Αυξεντία, ενώ στέλνει στον Θέμη το στοιχείο που της ζήτησε για την εξέταση DNA.

Ο Σταυρίνος έρχεται σε σύγκρουση με τη Γιάννα και τον Σαράντο για τους αρραβώνες τους και ζητάει τη βοήθεια του Γιώργου για να φύγει από το χωριό. Η Αλεξία μαθαίνει μία πληροφορία που την κάνει πλέον να υποπτεύεται ότι η εξαφάνιση της Κύρας κρύβει κάτι πολύ πιο σκοτεινό.

Πώς θα αντιδράσει ο Πέτρος όταν καταλάβει ότι η σχέση του με την Ελισάβετ τελείωσε οριστικά; Θα καταφέρει ο Βίκος να αποπροσανατολίσει την Αλεξία σε σχέση με την εξαφάνιση της γιαγιάς της;

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Σίσσυ Τουμάση.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA