Νίκος Μουρατίδης: “Ολα τα live της Φουρέιρα είναι playback, δεν την θεωρώ καλή τραγουδίστρια”

Ο γνωστός μουσικός παραγωγός Νίκος Μουρατίδης μίλησε σήμερα (15/9) στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και σχολίασε αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μουρατίδης ανέφερε ότι θέλει να δουλέψει πίσω από τις κάμερες, ενώ τόνισε ότι την περίοδο που υπήρξε κριτής σε τηλεοπτικό talent show «όλες οι διαφωνίες μου στον “αέρα” ήταν αληθινές, δεν έκανα τίποτα προσποιητό. Μερικές φορές μας έλεγαν στο ακουστικό κάτι, και εγώ έκανα το αντίθετο, γιατί αυτό πίστευα. Και με έβριζαν στο ακουστικό».

«Σταρ στην Ελλάδα είναι η Νατάσσα Μποφίλιου, η Ελεονώρα Ζουγανέλη και η Άννα Βίσση. Κανένας τηλεοπτικός δεν θεωρώ ότι είναι σταρ», σημείωσε ο Νίκος Μουρατίδης.

«Είμαστε στην εποχή του φαίνεσθαι. Δεν μας ενδιαφέρει το είναι. Δεν μας ενδιαφέρει το λαρύγγι. Η Ελένη Φουρέιρα είναι εργάτρια, δεν τη θεωρώ καλή τραγουδίστρια. Όλα τα live της είναι playback», συνέχισε ο ίδιος.

«Η Πάολα είναι πολύ καλή τραγουδίστρια, είναι εντάξει τυπάκι. Ο Γιώργος Λιάνης είχε πάει να τρελάνει την Πάολα. Την πήγε στις Πρέσπες να τραγουδήσει Μίκη Θεοδωράκη. Τι δουλειά είχε η Πάολα με τον Μίκη Θεοδωράκη; Ο Σάκης Ρουβάς σταμάτησε να μου μιλάει από τότε που είπα ότι δεν έπρεπε να έχει τραγουδήσει το “Άξιον εστί”», αποκάλυψε ακόμα ο Νίκος Μουρατίδης.