Ο κακός χαμός στον “αέρα” ανάμεσα σε Λαζαρίδη και Αναστασίου για τους “Σπαρτιάτες” (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΥΡΙΖΑ

Ενταση στο στούντιο

Ο Μακάριος Λαζαρίδης εκπροσωπώντας τη Νέα Δημοκρατία και η Βάσια Αναστασίου, το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής βρέθηκαν σήμερα (4/9) στο πλατό της εκπομπής του Action 24, «Πρωινή ζώνη».

Κατά τη διάρκεια όμως της συζήτησης, με συντονιστές τον Γιώργο Κακούση και την Άννα Λιβαθυνού, οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα!

Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε η κουβέντα γύρω από τις εξελίξεις στο κόμμα του κ. Στίγκα, «Σπαρτιάτες» και η υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη στον Δήμο Αθηναίων όπου και οι δύο πολιτικοί είχαν αντικρουόμενες απόψεις. «Είναι πολύ βασικό να πούμε κάτι ακόμα, κ. Λαζαρίδη. Άμεση αναστολή της χρηματοδότησης στους Σπαρτιάτες. Άμεση αναστολή. Δεν είναι δυνατόν τα χρήματα του ελληνικού λαού να είναι λάφυρο στα χέρια ναζιστικών μορφωμάτων και επίσης, κ. Λαζαρίδη, πολύ βασικό είναι πως φέραμε πρόταση νόμου ούτως ώστε να μην μπορούν να κατέβουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές σχηματισμοί που ο επικεφαλής είναι καταδικασμένος για εγκληματική οργάνωση. Δεν το στηρίξατε».

«Το απορρίψατε. Για ποιο λόγο όμως απορρίφθηκε αφού και εσείς το ίδιο πράγμα λέτε. Δηλαδή είναι το ποιος θα το φέρει το θέμα;» σημείωσε χαρακτηριστικά η Βάσια Αναστασίου με τον Μακάριο Λαζαρίδη να της απαντά ως εξής. «Κατ’ αρχάς πρέπει να πούμε ότι οι Σπαρτιάτες δεν έχουν πάρει καμία κρατική χρηματοδότηση ακόμα αν δεν το γνωρίζετε. Τα χρήματα τα κόμματα θα τα πάρουν την Άνοιξη του 2024».

Στη συνέχεια, δε, ακολούθησε ένα έντονο πινγκ πονγκ ανάμεσα στους δύο για να ηχήσει το επικό «καλά θα πάει αυτό» από τα χείλη της εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Διαβάστε επίσης  Nεά δημοσκόπηση: Διψήφιο προβάδισμα για τη Νέα Δημοκρατία - Δεύτερο ξανά το ΠΑΣΟΚ (ΠΙΝΑΚΕΣ)

Β.Α.: Δηλαδή πάλι κατόπιν εορτής θα έχουμε να μιλήσουμε, κ. Λαζαρίδη;

Μ.Λ.: Θα δούμε, μη βιάζεστε. Μην είστε βιαστική.

Β.Α.: Αυτό το θα δούμε μας έχει φάει κ. Λαζαρίδη.

Μ.Λ.: Όχι, δεν μας έχει φάει καθόλου.

Β.Α.: Κατόπιν εορτής ερχόμαστε σε όλα. Και στις πυρκαγιές και σε ζητήματα δημοκρατίας και σε θέματα υγείας.

Μ.Λ.: Θα σας απαντήσω, επειδή λέτε ότι αυτή η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα καλά και θα μου πείτε ότι «λίγο αλαζονικό μας ακούγετε, κ. Λαζαρίδη, αυτό». Θα το πω γιατί είναι κακό να κουνάτε το δάχτυλο στον ελληνικό λαό γιατί έδωσαν δύο μήνες πριν σε αυτή την κυβέρνηση, που τέσσερα χρόνια…

Β.Α.: Τι αλαζονεία κ. Λαζαρίδη… Όχι άλλη δικαιολογία το 41%. Το 41% δεν ψήφισαν για να είναι μόνοι τους στις πυρκαγιές, στην παιδεία, στην υγεία, στα εργατικά ατυχήματα που είμαστε πρώτοι.

«Δηλαδή ο ελληνικός λαός δεν ήξερε τι έκανε τον Μάιο και τον Ιούνιου; Αυτό μου λέτε; Το λέω με πολύ χαμηλά το κεφάλι αλλά προσέξτε. Τα ίδια που λέτε και οι δυο σας τώρα, τα λέγατε από το ’19 μέχρι το ’23. «Η κακή κυβέρνηση», «η ανίκανη κυβέρνηση», «το επιτελικό κράτος», «η πανδημία», το ένα και το άλλο. Και τι ήρθε ο λαός και σας είπε; «Εγώ εμπιστεύομαι τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την δυναμική και την προοπτική που δίνει σε μένα και την οικογένεια μου» είπε ο ελληνικός λαός» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λαζαρίδης για να υπογραμμίσει δις, με χαμόγελο, η κα. Αναστασίου πως «καλά θα πάει αυτό».

Πηγή: zappit.gr