Οι 4 σειρές που βλέπουν όλοι σήμερα στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Netflix

Διάλεξε όποια σου αρέσει και απόλαυσέ την

Τι καλύτερα να γυρίζεις σπίτι να ζεσταίνεις το φαγητό και να κάθεσαι στον καναπέ προκειμένου να απολαύσεις συναρπαστικές σειρές στο Netflix.

Τι θα δεις όμως; Ιδού η απορία. Δεν μπορείς να ψάξεις πολύ, βιάζεσαι και να φας, οπότε δεν είναι μία καλή ώρα να γίνεις εναλλακτικός. Παρακάτω, θα δεις τις σειρές που βλέπουν όλοι σήμερα, για να τις δεις κι εσύ.

Τι βλέπουν όλοι στην Ελλάδα σήμερα;

The Gentlemen

Ένας πατέρας πεθαίνει –θλιβερό αλλά συμβαίνει, ένας γιος κληρονομεί την περιουσία του. Καλά ως εδώ; Όχι. Γιατί η περιουσία είναι χασισοφυτείες και ένας άνθρωπος έρχεται σε επαφή με τον βρετανικό υπόκοσμο από το πουθενά. Ο γιος, λοιπόν, προσπαθεί να νικήσει gangsters, βυθίζεται σε έναν ωκεανό εγκλήματος και κάπως του αρέσει.

Das Signal

Μία αστροναύτης εξαφανίζεται, όχι πριν φτάσει στη Γη αλλά πριν επιστρέψει στο σπίτι της. Ο σύζυγος και η κόρη της προσπαθούν να βρουν την αλήθεια και, όσο πλησιάζουν στην επίλυση του μυστηρίου, πλησιάζουν και σε μία απειλή όχι μόνο προς τους ίδιους, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Supersex

Απλό, λιτό, απέριττο: Θα δεις πώς ο Ρόκο Σιφρέντι έγινε ο καλύτερος πορνοστάρ του κόσμου. Ιδανικό για βράδυ Πέμπτης, αν δεν βγεις.

Avatar: The Last Airbender

Ένα αγόρι που όλοι γνωρίζουν ως Άβαταρ πρέπει να μάθει να χρησιμοποιεί τα στοιχεία της φύσης για να σώσει τον κόσμο –έχει, όμως, έναν εχθρό, αποφασισμένο να τον σταματήσει. Παίρνει 7,3 στο IMDB.

Πηγή: jenny.gr

Πηγή φωτό: pixabay