Πέγκυ Σταθακοπούλου: “Μετά τα 60 αρχίζουμε και αναρωτιόμαστε πόσες αντοχές έχουμε και πόσο νέοι είμαστε”

Πέγκυ Σταθακοπούλου

Τι αποκάλυψε η ηθοποιός

Η δημοφιλής ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου φιλοξενήθηκε στο «Στούντιο 4» το απόγευμα της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου.

Μεταξύ άλλων,  η Πέγκυ Σταθακοπούλου μίλησε για την ζωή μετά τα 60.

«Πήρα το πρώτο μου πτυχίο στα 40, χρωστούσα ένα μάθημα. Το είχα τάξει στον πατέρα μου αλλά το έκανα και γιατί δεν θα μου άρεσε να μείνει ημιτελές κάτι. Και χαίρομαι, είναι πολύ σημαντικό αυτό για μένα», δηλώνει η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

«Σπουδάζω Ιστορία Ευρωπαϊκού Πολιτισμού στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Η νεότητα όσο παρέρχεται μπορεί να υποκατασταθεί από τη γνώση, για μένα είναι το καλύτερο μπότοξ», τονίζει η ηθοποιός.

«Μετά τα 60 αρχίζουμε και αναρωτιόμαστε πόσες αντοχές έχουμε και πόσο νέοι είμαστε, τι έχει αλλάξει. Νομίζω ότι τελικά είναι μία πολύ ωραία ηλικία, γιατί απελευθερώνεσαι από πάρα πολλά. Έχεις περισσότερο χρόνο και διάθεση να ασχοληθείς με σένα αποκλειστικά, να δεις τι σε ενδιαφέρει, να πραγματοποιήσεις μερικά όνειρα που δεν έχεις προλάβει στη ζωή σου», ανέφερε στη συνέχεια η Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Διαβάστε επίσης  "Εφυγε" από τη ζωή ο σπουδαίος Γιάννης Φέρτης (ΒΙΝΤΕΟ)
«Δεν μπορώ πλέον να πω με σιγουριά τι είναι καλό και τι κακό. Πολλές φορές έρχεται κάτι πολύ δύσκολο, το οποίο θα σε βγάλει σε φως, αλλά τη στιγμή που το ζεις δεν το ξέρεις και δεν το βλέπεις. Μετά από 2-3 χρόνια το σκέφτεσαι και λες: ευτυχώς που είχε έρθει αυτό στη ζωή μου, γιατί με έκανε να πάρω μία άλλη στροφή», δηλώνει η Πέγκυ Σταθακοπούλου σε άλλο σημείο της συζήτησης.