Σμαράγδα Καρύδη: “Η ζωή είναι μάταιη χωρίς πίστη”

Η δημοφιλής ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη ήταν καλεσμένη χθες (6/12) στην εκπομπή “Μεγάλη Εικόνα” με την Νίκη Λυμπεράκη.

Μεταξύ άλλων, η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για την ζωή της και την εξωτερική της εμφάνιση.

«Τη λέω την ηλικία μου, το θεωρώ σαχλό να την κρύβεις, ντρέπομαι. Δεν το κάνουν μόνο οι γυναίκες πάντως. Το ‘χουμε γενικά στο μυαλό μας ότι είναι γυναικεία υπόθεση να κουτσομπολεύουμε, να κρύβουμε την ηλικία μας ή να ασχολούμαστε με την ομορφιά. Αυτά είναι στερεότυπα. Εγώ οι άντρες που ξέρω ασχολούνται συνέχεια με τις κοιλιές τους, με τα προγούλια τους και με τα μαλλιά που τους πέφτουν», δηλώνει η Σμαράγδα Καρύδη.

«Κι εγώ φτιάχνομαι, κάνω μικροπράγματα και είναι μια χαρά. Δεν έχω κάνει λίφτινγκ, αν και θα ‘θελα πάρα πολύ να κάνω κάποια στιγμή, αν μου ‘ρθει και χρειαστεί. Δεν θα βγω να το ανακοινώσω, ούτε θεωρώ ότι κάποιος που το κάνει πρέπει να βγει και να το πει δημοσίως», παραδέχεται αμέσως μετά η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης  "Εφυγε" από τη ζωή ο σπουδαίος ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

«Δεν ανήκω σε κάποιο κόμμα αλλά πάντα έχω άποψη, πάντα ψηφίζω. Η περίπτωση του Κασσελάκη είναι σαν υλικό για θεατρικό έργο, αν σου το έλεγαν 6 μήνες πριν ότι θα συνέβαινε, δεν θα το πίστευες», απαντά σε σχετική ερώτηση η Σμαράγδα Καρύδη.

«Η ζωή είναι μάταιη χωρίς πίστη. Όταν με πιάνει απελπισία ή νιώθω κατάθλιψη ή αχαριστία, πάντα καταφεύγω εκεί, ότι χρειάζονται πίστη τα πράγματα για να γίνονται. Όλη μέρα είμαι σε μία κατάσταση που πάει στο μπρος και στο πίσω», εξομολογείται η ηθοποιός στη Νίκη Λυμπεράκη.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει ούτε αγία μαμά, ούτε αγία οικογένεια. Γιατί τι είναι η μαμά, δεν είναι άνθρωπος; Τα στερεότυπα μας βοηθάνε να βάζουμε τα πράγματα σε κουτιά για να είμαστε ήσυχοι, γιατί όλα είναι χάος», αναφέρει στη συνέχεια και σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Σμαράγδα Καρύδη.