Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για την Δέσποινα Βανδή – “Εβαλε τα κλάματα”

Το πρωί της Δευτέρας 11 Μαρτίου η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μία αποκάλυψη για τη Δέσποινα Βανδή στο Happy Day.

Ειδικότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε ότι όταν η Δέσποινα Βανδή είδε την ανάρτηση του αγαπημένου της μετά τη διπλή επέμβαση έβαλε τα κλάματα από την έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Πιο συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Επειδή τώρα πια βγήκαν όλες οι πληροφορίες, μπορώ να σας πω ότι την Παρασκευή που σας αποκάλυψα ένα παρασκήνιο όταν κυκλοφόρησε το πρωτοσέλιδο της Espresso, ότι εμείς είχαμε το ρεπορτάζ από το πρώτο βράδυ. Εκείνο το πρώτο βράδυ που ο Βασίλης Μπισμπίκης ένιωσε την ενόχληση και πήγε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, εμάς έτυχε και ήταν και ένας δικός μας άνθρωπος και τράβηξε μάλιστα και κάποιες φωτογραφίες που δεν θα παίζαμε ποτέ φυσικά γιατί είναι προσωπικά δεδομένα.

Σε αυτές τις φωτογραφίες, η Δέσποινα Βανδή φαινόταν φανερά αγχωμένη και συγκινημένη, εκεί στις καρέκλες που έχουν πάρει τον άνθρωπό της και εκείνη περιμένει… Οι πληροφορίες μας λένε ότι ήταν καθ΄ όλη τη διάρκεια δίπλα του και εκείνος αρχικά πήγε να υποβαθμίσει αυτό που συνέβη, εκείνη επέμενε να πάνε να το δούνε και τελικά πήγαν όλα καλά».

Διαβάστε επίσης  Αννα Μαρία Βέλλη για το νέο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή: "Λυπηρό..." (BINTEO)

«Και τώρα θα σας αποκαλύψω ένα άλλο παρασκήνιο από το J2US. Είναι έτοιμη, βαμμένη η Δέσποινα για να ξεκινήσει το σόου. Και κάνει εκείνη την ώρα την ανάρτηση ο Βασίλης Μπισμπίκης, θέλοντας να δείξει την αγάπη του και την ευγνωμοσύνη του. Και πατάει κάτι κλάματα η Δέσποινα από την ανάρτηση, ήταν συναισθηματικά φορτισμένη με όλο αυτό που πέρασε. Σκεφτείτε ότι έγινε χάλια από το μέικ απ, ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένη…» πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πηγή: tlife.gr