Σταύρος Ζαλμάς: “Επρεπε να κινηθώ νομικά όταν έγραψαν πως έχω AIDS”

Ζαλμάς

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός

Ο Σταύρος Ζαλμάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» για το πώς διαχειρίστηκε τη δημοσιότητα από την εποχή που προβαλλόταν η σειρά «Άγγιγμα Ψυχής».

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε δημοσίευμα που είχε γράφει πως έχει AIDS και στη συνέχεια, αποκάλυψε πως είχε δεχτεί σεξουαλική βία.

«Δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω στο δρόμο, μετά από κάποιες επιτυχίες που έκανα. Η δημοσιότητα είναι μεγάλο πλήγμα για την προσωπική σου ζωή» είπε στην αρχή.

«Όταν γίνεσαι σταρ, γίνεται και μαγνήτης γι’ ανθρώπους που μπορεί να μην είναι καλά και αρχίζουν και κάνουν πράγματα που ξεφεύγουν από το μέτρο. Είχα εμμονικούς θαυμαστές που με παρακολουθούσαν. Αγνοώ αυτά που γράφουν για μένα. Δεν έχω κινηθεί ποτέ δικαστικά. Κάποτε ίσως έπρεπε να το κάνω, όταν έγραψαν ότι έχω AIDS» συνέχισε ο Σταύρος Ζαλμάς.

Διαβάστε επίσης  Ευτυχία Φαναριώτη: "Το bullying δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει, τον χοντρό δηλαδή πώς θα τον πεις;"

Ο Σταύρος Ζαλμάς τέλος, δήλωσε: «Έχω δεχθεί στο παρελθόν σεξουαλική βία και προσβολή της προσωπικότητάς μου, αλλά οι άνθρωποι που το επιχείρησαν κατακεραυνώθηκαν την ίδια στιγμή. Πρέπει να συνεχίσει το κίνημα metoo».

Πηγή: protothema.gr