Συγκινεί η Μαρία Διακοπαναγιώτου: “Πάλευα πως θα ξυπνήσω, πως θα φάω”

Μαρία Διακοπαναγιώτου

Τι αποκάλυψε η ηθοποιός

Στον καναπέ του Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο κάθισε σήμερα (26/6) η Μαρία Διακοπαναγιώτου.

Μεταξύ άλλων μίλησε για την δύσκολη περίοδο που βίωσε με την αγχώδη διαταραχή.

«Ο λόγος που ξεκίνησα ψυχοθεραπεία είναι γιατί στη δεύτερη καραντίνα έπαθα αγχώδη διαταραχή. Την άκουσα πολύ. Δεν μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα πρακτικά. Δεν μπορούσα να βγω έξω και να υπάρχω και μόνη μου στο σπίτι, φοβόμουν μην πεθάνει η μαμά μου και ο σκύλος μου. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, δεν κοιμόμουν. Το πιο σημαντικό ήταν ότι ο ύπνος. Μπορείς να τρελαθείς από την αϋπνία. Αυτό κράτησε πολύ καιρό. Έπιασα πάτο. Θυμάμαι ότι μίλαγα στον εαυτό μου και τον χαστούκιζα. Μου έλεγα τελείωσες, δεν έχει τώρα κι έγινα πολύ αυστηρή» εξομολογήθηκε αρχικά η Μαρία Διακοπαναγιώτου.

«Ήμουν σκληρή αλλά με αγάπη. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω. Ήταν όλο βάρος που ξύπναγα και το κοιμόμουν. Δεν μπορεί κανείς να σε βοηθήσει αν δεν θες, δεν λύνεται. Άκουγα έναν ήχο στο αυτί μου για τρεις μήνες και είναι σοκαριστικό. Δεν μπορείς να πεις ότι θα περάσει… Είχα πάει σε όλους τους γιατρούς για να δω αν είναι κάτι άλλο, αλλά τελικά λύθηκε με την ψυχοθεραπεία. Τους πέρασα όλους πολλές φορές… Όταν σου συμβαίνουν πολλά μαζί, δεν προλαβαίνει ο νευροδιαβιβαστής να επεξεργαστεί τα δεδομένα, οπότε κρασάρεις. Πάλευα πώς θα ξυπνήσω, πώς θα φάω» πρόσθεσε η Μαρία Διακοπαναγιώτου για την δυσκολία που πέρασε.

Διαβάστε επίσης  Χάρης Τζωρτζάκης: «Είμαστε ακόμα απόφοιτοι λυκείου, το επάγγελμά μας είναι μπάτε σκύλοι, αλέστε»

Πηγή: zappi