Τάνια Τσανακλίδου: “Θα δικαστώ γιατί ξεσήκωσα τον κόσμο σε βιαιοπραγίες”

Τσανακλίδου

Τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια

Το απόγευμα της Τρίτης (23/1) η αγαπημένη ερμηνεύτρια Τάνια Τσανακλίδου κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4.

Μεταξύ άλλων η Τάνια Τσανακλίδου αναφέρθηκε σε μία συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν και την οδήγησε σε δικαστικές περιπέτειες.

«Αισθάνομαι ότι έχω προσφέρει σε αυτόν τον κόσμο και όχι μόνο σε καλλιτεχνικό επίπεδο και σε επίπεδο ανθρωπιάς, στον διπλανό μου και στην οικογένειά μου. Αισθάνομαι ότι έχω προσφέρει και στο επάγγελμά μου. Πρέπει να σας πω, βέβαια, ότι παρά τρίχα αύριο θα δικαζόμουν. Δεν το ξέρει κανένας, αλλά σας το λέω» είπε αρχικά η Τάνια Τσανακλίδου.
«Είχα δώσει μία συνέντευξη στην «Αυγή» το 2020, μια πολύ μεγάλη συνέντευξη, που ανάμεσα σε όλα και στον προβληματισμό μου έκανα και μία πολιτική τοποθέτηση και είπα ότι έτσι όπως είναι ο κόσμος, πρέπει να γίνει μία εξέγερση. Με κάποιους από την Πελοπόννησο με έστειλαν στον εισαγγελέα και είπαν πως αφήνετε να ξεσηκώνετε τον κόσμο σε βιαιοπραγίες. Θα δικαζόμουν αύριο, αλλά απέχουν οι δικηγόροι και θα πάει Φλεβάρη. Φυσικά και θα συνεχίσει. Ότι..και λέω ρε παιδί μου πόση ανοησία υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων; Δεν βλέπουν μία ηλικιωμένη γυναίκα» πρόσθεσε η Τάνια Τσανακλίδου.