Τι αποκαλύπτει ο… Πολυμενέας για «Το Καφέ της Χαράς»; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμη, είπε ότι μικρός ήταν τόσο παχύς που στράβωσαν τα πόδια του!

Ακόμη, είπε ότι μικρός ήταν τόσο παχύς που στράβωσαν τα πόδια του!

Στο «The 2night show» του Γρηγόρου Αρναούτογλου βρέθηκε ο… Πολυμενέας του «Καφέ της Χαράς», Κώστας Φλωκατούλας, ο οποίος, μεταξύ άλλων, σημείωσε χαρακτηριστικά εκπλήσσοντας άπαντες:

«Όταν ήμουν μικρός, ήμουν τόσο παχύς που είχαν στραβώσει τα πόδια μου. Και είχαμε πάει σε γιατρούς και μου τα είχαν ισιώσει. Ήμουν πάρα πολύ παχύς. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα υγείας, ήταν απλά από το φαγητό.

Και κάποια στιγμή, από 12-13 ετών άρχισα να αδυνατίζω και αυτό το πράγμα που βλέπεις τώρα είναι από τα 16 μου χρόνια. Δεν πάχυνε ποτέ και πουθενά».

Ακόμη, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την επιστροφή του στη μικρή οθόνη και τη σειρά, καθώς και για τον ρόλο του αγαπημένου τσιγκούνη, τον οποίο υποδύεται στη σειρά.

Αποκάλυψε, μάλιστα, πως το μπακάλικο στο πρώτο «Καφέ της Χαράς» δεν ήταν απλό σκηνικό, αλλά πραγματικό μαγαζί και στα διαλείμματα των γυρισμάτων ο κόσμος έμπαινε κανονικά μέσα και ψώνιζε.

«Έχω χαρεί που υποδέχτηκε έτσι ο κόσμος το “Καφέ της Χαράς” και για μένα ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα, ήταν απίστευτο. Είχα ένα μικρό φόβο λόγω των επαναλήψεων, αλλά ήταν σαν ο κόσμος να το περίμενε. Το κλίμα στα γυρίσματα είναι πάρα πολύ καλό και όλα πάνε καλά. Θα μου άρεσε πολύ να είχα μπακάλικο. Μου αρέσει πολύ που τα έχει όλα μέσα.

Το μπακάλικο στο “Καφέ της Χαράς” ήταν πραγματικό μπακάλικο. Όταν κάναμε τα γυρίσματα, σε κάθε “στοπ” έμπαινε μέσα κάποιος για να ψωνίσει. Εμείς περιμέναμε, αγόραζε, έφευγε και συνεχίζαμε το γύρισμα. Ήταν καταπληκτικό αυτό. Όχι απλώς δεν μας ενοχλούσε, αλλά ήταν πάρα πολύ ωραίο. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ που σταματάγαμε για να ψωνίσει ο άλλος. Ήταν πάρα πολύ ωραίο!

Τώρα, όμως, έχει κλείσει. Αλλά ξαναστήθηκε ο ίδιος χώρος, αλλά δεν είναι σε λειτουργία, όταν δεν έχουμε γύρισμα», σημείωσε χαρακτηριστικά, ο Κώστας Φλωκατούλας.

Πηγή: zappit.gr