Τηλεθέαση: O νικητής στην πρωινή ζώνη την Τετάρτη (13/9)

Συνεχίστηκε και την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου η “μάχη” των εκπομπών για την πρωτιά στην τηλεθέαση στην πρωινή ζώνη.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, οι ενημερωτικές εκπομπές ήταν εκείνες που πήραν προβάδισμα έναντι των ψυχαγωγικών, με τις διαφορές μεταξύ τους να είναι ωστόσο πολύ μικρές, ιδιαίτερα στο δυναμικό κοινό.

Όσον αφορά το σύνολο της τηλεθέασης, ο ενημερωτικός τομέας φαίνεται να παίρνει και πάλι το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας, με το «MEGA Καλημέρα» να συγκεντρώνει αρκετά ικανοποιητικό ποσοστό.

Πιο συγκεκριμένα, στο δυναμικό κοινό η εκπομπή «Σήμερα» σημείωσε 12,2%, ισοφαρίζοντας με το «Happy Day» στο ίδιο ποσοστό. Ακολούθησαν το «Κοινωνία Ώρα MEGA» με 11,4%, το «Καλημέρα Ελλάδα» και το «MEGA Καλημέρα» με 7,1%. Τέλος, το «Ώρα Ελλάδος» συγκέντρωσε 7,6% και οι «Συνδέσεις» της ΕΡΤ 5,2%.

Όσον αφορά το γενικό σύνολο, η εκπομπή «Σήμερα» πήρε και πάλι την πρωτιά με ποσοστό 17,4%, ενώ το «Κοινωνία Ώρα MEGA» ακολούθησε με 15,2%. Το «Καλημέρα Ελλάδα» ήρθε στην τρίτη θέση με 14,6%, ενώ το «MEGA Καλημέρα» έκλεισε με 12,8%. Ακολούθησαν το «Ώρα Ελλάδος» με 11,5%, το «Happy Day» με 10,8% και οι «Συνδέσεις» της ΕΡΤ με 6,9%.

Διαβάστε επίσης  Σασμός: Ο Αστέρης ανακοινώνει στο Μαθιό ότι η Αργυρώ του ζήτησε να τον καταδώσει στην αστυνομία

Αναλυτικά η τηλεθέαση

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Σήμερα – 12,2%
Happy Day – 12,2%
Κοινωνία ώρα Mega – 11,4%
Καλημέρα Ελλάδα – 11%
Mega Καλημέρα – 7,1%
Ώρα Ελλάδος – 7,6%
Συνδέσεις – 5,2%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Σήμερα – 17,4%
Κοινωνία ώρα Mega – 15,2%
Καλημέρα Ελλάδα – 14,6%
Mega Καλημέρα – 12,8%
Ώρα Ελλάδος – 11,5%
Happy Day – 10,8%
Συνδέσεις – 6,9%

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Πηγή: zappit.gr