Τριαντάφυλλος: «Αδικο για τον Πατούλη αυτό που έγινε – Δεν έκανε έγκλημα, ζεϊμπέκικο χόρεψε» (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιώργος Πατούλης ζεϊμπέκικο

Διάφορες οι απόψεις που ακούστηκαν στον “αέρα” του “Καλοκαίρι Yes”

Στον σάλο που προκλήθηκε μετά το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη εν μέσω πυρκαγιών αναφέρθηκε η παρέα της εκπομπής “Καλοκαίρι Yes”.

«Θα πάρω θέση και θα πω ότι είναι άδικο για τον κ. Πατούλη αυτό που έχει γίνει. Sorry παιδιά, σε όποιον αρέσει, σε όποιον δεν αρέσει… Είναι άδικο γιατί… εντάξει, δεν έκανε και κανένα έγκλημα. Ένα ζεϊμπέκικο χόρεψε», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Γιάννης Μπούτος για να πει:

«Καταρχάς, το ζεϊμπέκικο είναι ένας βαρύς χορός, ένας χορός για μένα όχι χαρούμενος. Δεν είναι ότι χόρεψε latin στη σκηνή. Αν ρωτήσεις τους ανθρώπους σε κανέναν δεν φάνηκε υπερβολικό αυτό».

Η Φελίσια Τσαλαπάτη, στον αντίποδα των όσων ακούστηκαν μέχρι εκείνη τη στιγμή, επισήμανε: «Ο πολιτικός σαν επάγγελμα είναι διαφορετικό από του τραγουδιστή, έχει ένα πρωτόκολλο συγκεκριμένο και δεν θα πω μπράβο στον κ. Πατούλη που χόρεψε γιατί οφείλει να ακολουθεί ένα πρωτόκολλο».

Ο Τριαντάφυλλος πήρε εκ νέου τον λόγο και επέμεινε στις απόψεις του λέγοντας: «Ένα ζεϊμπέκικο χαλάει το έργο του κ. Πατούλη; Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αλλά δεν μου αρέσει το άδικο. Κι άμα δεν μου αρέσει το άδικο το λέω και σε όποιον αρέσει. Γιατί όλα πρέπει να είναι στημένα και με πρωτόκολλο; Γιατί να μην είσαι ο εαυτός σου»;

«Ο ρόλος του εκεί ήταν ως περιφερειάρχης, δεν είναι ότι βγήκε έξω να διασκεδάσει. Εκεί ήταν σαν πολιτικός και ο ίδιος ξέρει ότι πρέπει να ακολουθεί κάποιους κανόνες», τόνισε η Μαριάντα Πιερίδη.