Τριαντάφυλλος για Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Εριξα ένα 1000αρικάκι σε ψήφους, επειδή είσαι αδερφή μου»

Τριαντάφυλλος

Οσα δήλωσε για το ζευγάρι του Survivor All Star

Δηλώσεις για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την συμμετοχή της στο Survivor All Star, έκανε στον “αέρα” του Καλοκαίρι Yes, ο Τριαντάφυλλος.

Ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να ξεκαθαρίσει τη στάση του τόσο απέναντι στην 28χρονη γυμνάστρια όσο και στον σύντροφό της, Σάκη Κατσούλη, με τους οποίους υπήρξε συμπαίκτης στο Survivor του 2021.

«Δεν ξέρω τι σοκ έχεις πάθει μαζί μου, Μαριαλένα μου, αλλά όταν κάποια στιγμή βρεθούμε, θα σου δείξω τον λογαριασμό τηλεφώνου που για σένα, την ημέρα που ήσουν υποψήφια για να φύγεις, έριξα ένα 1000αρικάκι σε ψήφους, επειδή είσαι αδερφή μου», αποκάλυψε ο Τριαντάφυλλος.

«Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Όταν σε βλέπω στον ώμο του Κόρο, που μαζί κλαίγαμε και λέγαμε χίλια-δυο, τι άλλο θέλεις να σου πω ρε φίλε; Αν ήμουν πονηρός, Σάκη μου, θα έλεγα: δεν πειράζει, θα έχουμε ένα κοινό με τον Κόρο, θα έχουμε και οι δύο φιλαράκι τον Σάκη. Αλλά ξέρεις ότι δεν είμαι τέτοιος, δεν θα σε πουλούσα ποτέ», τόνισε εμφανώς ενοχλημένος ο τραγουδιστής.

«Για τη Μαριαλένα δεν έχω πει κάτι κι αν έχει πάθει σοκ, θα της στείλω να δει τι έχω κάνει για εκείνη, θα στείλω τους λογαριασμούς. Εγώ θέλω αυτά τα δύο παιδιά να είναι πάντα καλά κι ευτυχισμένα», πρόσθεσε ο Τριαντάφυλλος.

«Κάποια στιγμή θα κάνουμε μία συζήτηση, γιατί πρέπει. Δεν έχουμε μιλήσει εδώ και ενάμιση χρόνο, στεναχωριέμαι», είπε κλείνοντας το θέμα ο Τριαντάφυλλος.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram (triantafillos_xatzinikolaou)