Βάνα Ραμπότα για 50-50 και Φιλιππίδη: «Δεν με ενδιαφέρει τίποτα που υπάρχει στο παρελθόν»

Βάνα Ραμπότα

Υποδύθηκε την Ειρήνη στην επιτυχημένη σειρά

Εδώ και κάποιες μέρες, προβάλλονται στο MEGA τα επεισόδια της σειράς “50-50” στα οποία συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Για αυτό ερωτήθηκε η γνωστή ηθοποιός Βάνα Ραμπότα, που υποδυόταν την Ειρήνη στην σειρά και απάντησε στην κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι Yes”.

«Δεν ξέρω, εγώ μόλις χθες έμαθα ότι προβάλλεται η σειρά. Δεν έκατσα να το δω φυσικά, το παρελθόν το αφήνω στο παρελθόν», ανέφερε αρχικά η Βάνα Ραμπότα για την επιστροφή της επιτυχημένης κωμωδίας στη συχνότητα του MEGA.

«Θα σας πω τη γνώμη μου για όλα αυτά. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα που υπάρχει στο παρελθόν. Είναι άποψη ζωής και αυτό που καλλιεργώ ως άνθρωπος. Με ενδιαφέρει μόνο το τώρα, ούτε το μέλλον. Επομένως, δεν έχω ούτε φόβο για το μέλλον, ούτε αναμνήσεις από το παρελθόν. Με ενδιαφέρει το τώρα μου», επισημαίνει η δημοφιλής ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης  Αντώνης Καφετζόπουλος στο Thes.gr: "Εχω κάνει πράγματα στην τηλεόραση με πολύ κέφι και άλλα γιατί απλά ήταν η δουλειά μου"

«Το πιο σημαντικό είναι ότι με όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μας, στην κοινωνία μας είναι μία ευκαιρία κάποιος να καταδυθεί εσωτερικά και να γνωρίσει τον έσω εαυτό του. Να μπορέσει σιγά-σιγά να αντιληφθεί ποιος είναι, πώς πράττει, τι σκέφτεται και τι λέει», σημειώνει παρακάτω η Βάνα Ραμπότα.

«Το συμπέρασμα όλων είναι τελικά αυτό: ας μάθουμε ποιος είμαστε ο καθένας. Έτσι θα βοηθήσουμε και τον διπλανό μας», καταλήγει η αγαπημένη ηθοποιός.