Βλαδίμηρος Κυριακίδης: “Είμαι ο γκαντέμης της ιστορίας γιατί με παρατάνε όλες και γυρνάω στη μανούλα κάθε φορά”

Κλέλια Ρένεση

Τι αποκάλυψε για την συνέχεια στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

O Βλαδίμηρος Κυριακίδης συνάντησε τη Ναταλία Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων για το σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» του Alpha.

Μάλιστα, λόγω των επερχόμενων αλλαγών στην αγαπημένη σειρά, ο ηθοποιός δεν δίστασε να αυτοχαρακτηριστεί… γκαντέμης!

Ειδικότερα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η σχέση του Ηλία με την κα. Καίτη τελειώνει και με έναν Χ τρόπο καταλαβαίνω ότι δεν χωράω σε αυτή την σχέση. Με πολύ πολύ αγάπη της λέω αντίο και με πολύ πόνο καρδιάς. Και επιστρέφω, βέβαια, στη μανούλα μου».

«Περιμένω πως και πως αυτή συνύπαρξη με την Ελένη Γερασιμίδου, είναι απολαυστική. Φαντάσου πως από έναν αυτοσχεδιασμό που βγάλαμε μια μέρα, ενώ ήταν να γυριστεί η σκηνή κάπου αλλού, γυρίστηκε μέσα στην τουαλέτα. Όπως κάνουν δηλαδή οι γλυκές μανούλες μπαίνει μέσα και λέω «ρε μάνα σε παρακαλώ» και εκείνη μου έλεγε και μου έλεγε»

«Όλοι περάσαμε πολύ ωραία με την Κλέλια Ρένεση αλλά κάποια στιγμή συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες ένας αποχωρισμός. Πέντε χρόνια μείναμε πάλι μαζί. Απλά μάλλον εγώ είμαι ο γκαντέμης της ιστορίας γιατί με παρατάνε όλοι και όλες και γυρνάω στη μανούλα κάθε φορά. Κάτι δεν κάνω καλά ή κάτι κάνω πάρα πολύ καλά» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.

Πηγή: zappit.gr