Αυτά είναι τα 5 ζώδια που μπορούν να ξεπεράσουν πιο εύκολα έναν χωρισμό

Τις περισσότερες φορές ο χωρισμός είναι πολύ δύσκολος και για τα δύο άτομα που… αποφασίζουν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι που καταφέρνουν να ξεπεράσουν πιο εύκολα το πένθος που συνοδεύει την διάλυση μίας ερωτικής σχέσης.

Μάλιστα κάποιοι άνθρωποι, από συγκεκριμένα ζώδια φαίνεται ότι έχουν χαρακτηριστικά που τους βοηθούν να κάνουν στροφή και να πάνε παρακάτω μετά από έναν χωρισμό.

Δίδυμος: Συνήθως προσπαθεί να διορθώσει τα προβλήματα στην σχέση του και παλεύει να βάλει τα εμπόδια στην άκρη. Ωστόσο εάν δει ότι η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο και έρθει το τέλος δεν δυσκολεύεται να προχωρήσει. Είναι αρκετά κοινωνικός και γι’ αυτό δίνει βάρος τους φίλους και το κοντινό περιβάλλον του που τον βοηθούν να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Κριός: Έχει ένα στιβαρό πρόσωπο που δείχνει ότι τίποτα δεν τον πληγώνει. Ωστόσο εάν φτάσει στον χωρισμό το παίρνει προσωπικά και στεναχωριέται έντονα. Θα αναλύσει τα σημεία στην σχέση που ήταν λάθος, θα κάνει τον απολογισμό του, θα θυμώσει και θα πάει παρακάτω.

Τοξότης: Αγαπάει τα ταξίδια, την ελευθερία του και τον σύντροφο του. Αν έρθει η στιγμή και η σχέση του πηγαίνει στο τέλος τότε πραγματικά δείχνει την στεναχώρια του. Συνήθως είναι εκείνος που φεύγει από την σχέση αν δει ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα που δεν λύνονται. Κατανοεί ότι η ζωή συνεχίζεται και ξεπερνάει το πένθος του με νέες εμπειρίες, εξόδους και φυσικά… ταξίδια.

Παρθένος: Αν και δείχνει εξαιρετικά συναισθηματικός δεν θα αφήσει το τέλος μίας σχέσης να τον οδηγήσει στην κατάθλιψη. Θα κλάψει, θα στεναχωρηθεί, θα συζητήσει με φίλους τι πήγε λάθος και τα πράγματα ήρθαν στραβά. Μετά όμως θα προσγειωθεί και θα κοιτάξει μπροστά.

Αιγόκερως: Σιχαίνεται τους χωρισμούς γιατί στο δικό του σύμπαν ισοδυναμεί με προσωπική αποτυχία. Συνήθως προτιμάει να διαχειριστεί την λύπη του μόνος του αλλά θα ριχτεί με τα μούτρα στην δουλειά και τις υποχρεώσεις και θα καταφέρει γρήγορα να γυρίσει σελίδα.

Πηγή: enikos.gr