Αυτά τα τρία ζώδια δεν φοβούνται να κάνουν την πρώτη κίνηση

ζώδια

Εξάλλου κάποιος πρέπει να την κάνει

Οπως σίγουρα ξέρουν όλοι, δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να ενδιαφέρεσαι για κάποιον άνθρωπο και να μην μπορείς να του το εκφράσεις.

Ειδικά όταν αρχίζετε να συνειδητοποιείτε ότι τα συναισθήματά σας για κάποιον άλλο είναι κάτι περισσότερο από μια απλή «περιπέτεια», έχετε παρά μόνο δύο επιλογές: να μην κάνετε τίποτα ή να δράσετε ανάλογα.

Αν και το τελευταίο είναι ευκολότερο να το λες παρά να το κάνεις για τους περισσότερους από εμάς, υπάρχουν τρία ζώδια που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να είναι εκείνα που θα κάνουν την πρώτη κίνηση. Εξάλλου, κάποιος πρέπει να την κάνει.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι δεν είναι μόνο οι καλύτεροι στην επικοινωνία του ζωδιακού κύκλου – είναι επίσης και πολύ καλοί στο φλερτ, και για το λόγο αυτό, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κυνηγήσουν αυτό που θέλουν. Αν κάνετε έξυπνες συζητήσεις με αυτό το ζώδιο του αέρα, οι πιθανότητες είναι ότι θα κανονίσετε ραντεβού μαζί τους πριν πείτε καληνύχτα στο πάρτι που συναντηθήκατε.

Λέων

Οι Λέοντες είναι τολμηροί, θρασείς και, πάνω απ’ όλα, τους αρέσει να περνούν καλά. Η αυτοπεποίθησή δίνει στα ζώδια της φωτιάς την ώθηση που χρειάζονται για να κάνουν την πρώτη κίνηση, αν και θα πρέπει να νιώσουν ότι είναι ποθητοί και επιθυμητοί πριν κυνηγήσουν το άτομο που τα ενδιαφέρει.

Τοξότες

Οι Τοξότες λατρεύουν την περιπέτεια και τίποτα δεν ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη περισσότερο από το να στέλνουν ένα μήνυμα στο άτομο που τους ενδιαφέρει. Δεν αφήνουν ποτέ τον φόβο να τους ελέγχει, και επειδή κυβερνώνται από τον Δία, είναι εκ φύσεως αισιόδοξοι για τη θετική έκβαση της κάθε απόφασής τους. Μάλλον, πρέπει να είναι ωραίο να είσαι Τοξότης.

Πηγή: marieclaire