Ποια ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από την Πανσέληνο του Αυγούστου

υπερπανσέληνος πανσέληνος Αυγούστου 2020

Μάθετε αν το δικό σας είναι ένα από αυτά

Την 1η του μηνός έρχεται η Πανσέληνος του Αυγούστου και η ενέργεια που θα φέρει είναι δυναμική και έντονη, αφού πρόκειται για την εποχή του Λέοντα.

Η Πανσέληνος του Αυγούστου θα φέρει αλλαγές, τις οποίες μπορεί να αρνούμαστε να δεχτούμε, μα στο τέλος θα αγκαλιάσουμε με χαρά. Δεδομένου ότι αυτή η σελήνη χαρακτηρίζεται επίσης ως «υπερσελήνη», είναι βέβαιο ότι θα συμπέσει με κάποιες ανατρεπτικές αποκαλύψεις, οπότε φροντίστε να είστε έτοιμοι.

Πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου και θεωρείται ιδιαιτέρως αισιόδοξη, αφού μάς δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε όμορφες στιγμές. Επιβάλλει κοινωνικές συναναστροφές και πράξεις που επηρεάζουν θετικά τη ζωή μας και το κοινωνικό σύνολο.

Διαβάστε παρακάτω ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο:

Ταύρος

Ο Αύγουστος είναι ένας αρκετά ανατρεπτικός μήνας για τους Ταύρους και η Πανσέληνος λειτουργεί ως σπίθα ορισμένων αλλαγών που ετοιμάζονται στη ζωή σας εδώ και αρκετό καιρό. Πραγματοποιείται στον 10ο οίκο της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σας και αποκαλύπτει σημαντικά θέματα γύρω από τις δομές και τους κανόνες που τηρείτε στην επαγγελματική σας ζωή, ζητώντας σας να τους αμφισβητήσετε.

Ως ένα σταθερό γήινο ζώδιο, έχετε την τάση να κινείστε πολύ αργά (και δεν σας αρέσει να βιάζεστε να κάνετε πράγματα), αλλά σας τρώει η όρεξη για κάτι νέο στη ζωή σας, και η καριέρα σας είναι πιθανότατα το μόνο πράγμα που ενδεχομένως σας κρατάει πίσω.

Λέων

Μπορεί να είναι η εποχή σας, Λέων, αλλά οι δονήσεις αλλάζουν σημαντικά, καθώς η πανσέληνος πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο των σχέσεών σας. Ήταν μια εποχή ανεξαρτησίας για εσάς, αλλά τώρα είναι η ώρα να αξιολογήσετε πώς οι δομές και οι περιορισμοί στις σχέσεις σας με τους άλλους ενδεχομένως να θέτουν σε αμφισβήτηση τις αναζητήσεις και τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στην καριέρα σας.

Οι κανόνες που ακολουθούσατε αναφορικά με τις σχέσεις σας δεν σας εξυπηρετούν πια με τον ίδιο τρόπο, και ενώ μπορεί να είναι οικείοι, δεν βοηθούν στην ανάπτυξή σας. Αξιοποιήστε την ενέργεια σας. Ξέρετε τι θέλετε – μην αφήσετε κάποιον άλλον να σας εμποδίσει από αυτό που τελικά είναι καλύτερο για εσάς.

Υδροχόος

Αυτή η Πανσέληνος είναι βέβαιο ότι θα σας επηρεάσει περισσότερο καθώς πραγματοποιείται στον πρώτο οίκο σας. Ξεκινώντας από την 1η Αυγούστου, η πανσέληνος θα αναδείξει θέματα γύρω από τα προσωπικά σας όρια και τους κανόνες σας, προτρέποντάς σας να προβληματιστείτε για το πώς μοιράζετε τον εαυτό σας και του δίνετε τον χώρο να εκφραστεί χωρίς όρια και περιορισμούς.

Πηγή: marieclaire.gr