Τα 3 ζώδια που… λατρεύει να μισεί ο περισσότερος κόσμος

Πολλοί είναι που ασχολούνται με τα ζώδια και ενημερώνονται τακτικά για τους πλανήτες, τα άστρα τα οποία μπορεί να επηρεάσουν την καθημερινότητα τους.

Ακόμα περισσότεροι κρίνουν μερικές φορές και τις ανθρώπινες σχέσεις σύμφωνα με τα ζώδια.

Υπάρχουν τρία που το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων… λατρεύει να μισεί.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Είναι ο ορισμός των φαινομένων που απατούν. Φέρουν την ταμπέλα των ευαίσθητων και των ανθρώπων που βάζουν την οικογένεια πάνω από όλα, ωστόσο η ανασφάλεια και η κυκλοθυμία είναι τόση στα «καρκινάκια» που εξαιτίας της, αγγίζουν τα όρια της μυθομανίας και υποκύπτουν εύκολα στην απιστία.

Δρουν υπόγεια (όπως το νερό, το στοιχείο του ζωδίου τους) και συχνά καταφέρονται εναντίον των ανθρώπων που δε συμπαθούν πίσω από την πλάτη τους. Μην ξεχνάς επίσης, ότι στο ζώδιο του καρκίνου ανήκουν οι περισσότεροι δολοφόνοι, σύμφωνα με έρευνα του FBI….

Διαβάστε επίσης
Ρώμας: "Συμβιώνω αυτή την περίοδο, πάντα υπήρχε σχέση, ήμουν ερωτιάρης"

Δίδυμος (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)
Διπρόσωποι, γλωσσοκοπάνες, κουτσομπόληδες και οξύθυμοι. Αυτά είναι τα επίθετα με τα οποία η πλειοψηφία «στολίζει» τους Διδύμους που μόνιμα θέλουν να γίνεται το δικό τους και δεν την αδικούμε. Δεσμεύονται πολύ δύσκολα σε μία σχέση και γενικά δε φημίζονται καθόλου για την εχεμύθειά τους. Παρόλα αυτά, είναι πολύ καλοί συνομιλητές και μαζί τους δύσκολα βαριέσαι.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)
Το πάθος τους κυβερνά και εργάζονται πολύ σκληρά για να πετύχουν τους στόχους τους. Ταυτόχρονα όμως, έχουν διδακτορικό στην εκδίκηση και είναι χειριστικοί σε βαθμό κακουργήματος. Όταν κάποιος τους αρέσει, δεν είναι καθόλου προσιτοί. Τουναντίον, το παίζουν δύσκολοι και ακόμη πιο ιδιότροποι από ό,τι είναι, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να αισθάνονται φόβο παρά έλξη. Παρόλα αυτά, φημίζονται για το ένστικτο και την ενσυναίσθησή τους.

Πηγή: marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.