Ανίκητος ο ΠΑΟΚ, 2-0 στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό

ΠΑΟΚ

Πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος

Πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος

Με δύο γκολ στο ξεκίνημα κάθε ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 2-0 κι έκανε ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με το τρίποντο αυτό αύξησε τη διαφορά στο +10 από το δεύτερο Ολυμπιακό που αγωνίζεται αύριο και παρέμεινε αήττητος, επτά αγώνες πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Δικέφαλος έκανε ιδανικό ξεκίνημα αφού πριν τη συμπλήρωση του 2ου λεπτού άνοιξε το σκορ, όταν μετά από κόρνερ ο Διούδης έκανε λανθασμένη έξοδο και ο Μαουρίτσιο από κοντά έγραψε το 0-1.

Με την ανασταλτική λειτουργία να δουλεύει σωστά, στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ έδωσε το ρυθμό που ήθελε στον αγώνα και παίζοντας στην κόντρα προσπάθησε να φτάσει στο δεύτερο τέρμα.

Διαβάστε επίσης  Διατηρήθηκαν στο «θρόνο» τους οι γυναίκες του ΠΑΟΚ – Πανηγύρισαν το 19ο τους πρωτάθλημα (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Αυτό εν τέλει ήρθε στο δεύτερό λεπτό του δευτέρου μέρους με τον Λέο Ζαμπά να μην αστοχεί από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή. Ο ίδιος παίκτης δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα στο 72′. Στο διάστημα που έμεινε, ο Πασχαλάκης από θεατής απέκτησε ουσιαστικό ρόλο κάνοντας δύο μεγάλες αποκρούσεις στις προσπάθειες των παικτών του Παναθηναϊκού, ωστόσο και ο ΠΑΟΚ είχε δύο μεγάλες φάσεις για να διευρύνει το προβάδισμα, ωστόσο το 0-2 έμεινε μέχρι το τέλος.

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας (69΄ Αλτμαν), Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κάτσε (69΄Δώνης), Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης (46΄ Εμμανουηλίδης), Μπουζούκης, Μακέντα.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (82΄ Πέδρο Ενρίκε), Σάκχοφ (77΄ Γιαννούλης), Μαουρίσιο, Λημνιός, Μπίσεσβαρ (70΄ Ολιβέιρα), Ζαμπά, Άκπομ.