GNTM: «Είναι αδιάφορες, γελοίες, ότι χειρότερο υπάρχει στο σπίτι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαμός στο Next Top Model!

Χαμός στο Next Top Model!

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου είχε την καλύτερη φωτογραφία στην τελευταία δοκιμασία του GNTM κι έτσι στην επόμενη θα έχει αβαντάζ. Η 18χρονη διαγωνιζόμενη, μιλώντας στην κάμερα τόνισε πως θα το χρησιμοποιήσει αυτό το πλεονέκτημά της και ξέσπασε κατά της Μαρτίνας Χάφιτσουκ και της Κάτιας Ταραμπάνκο.

«Εάν έχω ντισαβαντάζ θα το χρησιμοποιήσω σίγουρα για κοπέλες που δεν θέλω να είναι μέσα στο σπίτι γιατί με ενοχλούν, γιατί υπάρχουν αυτές οι κοπέλες και είναι η Κάτια και η Μαρτίνα. Σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση να πω κάποιες άλλες. Αυτές οι κοπέλες για μένα είναι αδιάφορες, γελοίες, ότι χειρότερο μέσα σε αυτό το σπίτι και νομίζω δεν τις θέλει καμία.

«Όλο αυτό αρχίζει και γκρεμίζεται γιατί η Σουζάνα ήταν ο συνδετικός κρίκος. Αυτή που το στήριζε πιο πολύ απ’ όλες, αυτή που το έβγαλε το FF, αυτή που συνέχεια τους θυμίζει ότι είναι μια παρέα, ότι είναι πέντε φίλες. Ξαφνικά, όταν φεύγει η βάση, σκορποχώρι», είπε η Κέισι Μίζιου.

Δείτε όσα είπε η Άννα Μαρία Ηλιάδου: [youtube https://www.youtube.com/watch?v=U2_rh_LCK2g&w=1903&h=768]