Αυτοκτόνησε ο πρώην παίκτης του ελληνικού GNTM, Ερμής Καραγιάννης

GNTM

Τι λένε φίλοι και συνεργάτες

Το μοντέλο και πρώην παίκτης του GNTM, Ερμής Καραγιάννης, έβαλε τέλος στη ζωή του. Η τραγική είδηση έγινε γνωστή μέσα από αναρτήσεις φίλων του στα social media.

Ο Ερμής Καραγιάννης έγινε ευρύτερα γνωστός όταν συμμετείχε στις auditions του GNTM. Τότε, το μοντέλο ήταν 19 ετών αλλά δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του reality.

Δεν είναι γνωστοί οι λόγοι που οδήγησαν τον 23χρονο στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του.

«Αντίο ηλιαχτίδα μου. Αντίο άγγελέ μου. Θα μου λείψεις. Τόσες αναμνήσεις μαζί, τόσες στιγμές. Τόσα όνειρα που δεν πραγματοποίησες. Αν μου είχες μιλήσει Ερμάκο μου» ήταν το σπαρακτικό μήνυμα της Αναστασίας Γιούσεφ, που μαζί με την Κατερίνα Στικούδη κι άλλους φίλους του 23χρονου, βρέθηκαν στο τελευταίο αντίο στον Ερμή Καραγιάννη.

Φίλη του Ερμή Καραγιάννη που μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, αποκάλυψε ότι ο πατέρας του προσπάθησε να τον σώσει, αλλά δεν τα κατάφερε.

«Με έχετε δει στο trailer ενός ριάλιτι, που κρατούσα έναν άγριο μπούφο. Είμαι αυτό το παιδάκι», είχε πει ο Ερμής Καραγιάννης στην κάμερα κατά την διάρκεια των audition του reality μοντέλων, χωρίς να καταφέρει ωστόσο να προκριθεί στην επόμενη φάση από την κριτική επιτροπή.