Ο Θερμαϊκός μοιάζει και πάλι με… σκουπιδότοπο καθώς σήμερα έκαναν την εμφάνισή τους στο παραλιακό μέτωπο διάφορα σκουπίδια και κηλίδες.
Γι’ ακόμη μία φορά ο Θερμαϊκός Κόλπος έχει γίνει «σκουπιδότοπος», μία εικόνα που δεν προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση, παρά μόνο θλίψη, καθώς είναι γνώριμη στους Θεσσαλονικείς.
Κατά διαστήματα ο Θερμαϊκός γεμίζει με σκουπίδια, που φυσικά δεν βρίσκονται εκεί μόνα τους αλλά σίγουρα κάποιος ευθύνεται γι’ αυτό.
Οι εικόνες που βλέπετε είναι σημερινές και αφορούν το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης από την Πλατεία Αριστοτέλους μέχρι και τον Λευκό Πύργο.
Οσοι απολαμβάνουν τη σημερινή βόλτα τους, σε συνδυασμό με την ηλιόλουστη μέρα, «απολαμβάνουν» και αυτή τη θέα, που εκτός από θλιβερή είναι και αποκαρδιωτική.