Πάτρα: Πατέρας κλώτσησε την 8χρονη κόρη του και της έσπασε το δάχτυλο

Συγκλονίζει το περιστατικό καταγγελίας μίας μητέρας, η οποία κατέθεσε μήνυση κατά του πρώην συζύγου της, ο οποίος κακοποίησε το 8χρονο παιδί τους.

Σύμφωνα με το περιεχόμενο της μήνυσης, ο πατέρας είχε το κοριτσάκι κάποιες ώρες της Κυριακής στο σπίτι του και άκουγαν μουσική. Κάποια στιγμή, όπως αναφέρει το pelop.gr, ο πατέρας άρχισε να κλωτσάει την κόρη του και για να προφυλαχθεί η 8χρονη πρόταξε τα χέρια της. Μια κλωτσιά βρήκε το χέρι της μικρής και υπέστη κάταγμα του μικρού της δακτύλου.

Μετά το επεισόδιο, ο πατέρας οδήγησε τη μικρή στην οικία της μητέρας, η οποία διαπίστωσε ότι η 8χρονη ήταν τρομαγμένη και κακοποιημένη.

Ο πατέρας δικαιολογήθηκε ότι η μικρή ήταν απείθαρχη και έφυγε. Η κοπελίτσα, βέβαια, έχρηζε ιατρικής φροντίδας και η μητέρα της –πάντα σύμφωνα με τη μήνυση– τη μετέφερε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, όπου παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στη μικρή και τοποθετήθηκε γύψος στο χέρι της.

Διαβάστε επίσης  Στο νοσοκομείο 35χρονος από τσίμπημα της αράχνης "Μαύρη Χήρα"

Η αστυνομία δεν ενημερώθηκε από το Καραμανδάνειο για το περιστατικό αλλά η μητέρα επέστρεψε με το παιδί στο σπίτι και χθες το πρωί κίνησε τις διαδικασίες προκειμένου να καταγγείλει την κακοποίηση της 8χρονης κορούλας της.

Αρχικά ενημερώθηκε η εισαγγελέας Ανηλίκων και στη συνέχεια η μητέρα μετέβη στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα, όπου και υπέβαλε μήνυση κατά του πρώην συζύγου της.