Ανακοίνωση της ΕΡΤ3 για την εισβολή των φιλάθλων του ΠΑΟΚ

Η ΕΡΤ3 καταδικάζει την εισβολή των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στα στούντιο του καναλιού Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΡΤ3, καταδίκασε την εισβολή των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στα στούντιο του καναλιού και τη διακοπή της κανονικής ροής του προγράμματος. Επίσης σημείωσε στην ανακοίνωση, της πως το περιεχόμενο της ανακοίνωσης των φιλάθλων της ομάδας της Θεσσαλονίκης εκφράζει […]

Η ΕΡΤ3 καταδικάζει την εισβολή των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στα στούντιο του καναλιού
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΡΤ3, καταδίκασε την εισβολή των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στα στούντιο του καναλιού και τη διακοπή της κανονικής ροής του προγράμματος. Επίσης σημείωσε στην ανακοίνωση, της πως το περιεχόμενο της ανακοίνωσης των φιλάθλων της ομάδας της Θεσσαλονίκης εκφράζει μόνο τους συντάκτες του συγκεκριμένου κειμένου “απόρροια και του τρόπου με τον οποίο το επέβαλαν” όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά!

“Η διοίκηση της ΕΡΤ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την εισβολή οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας σε στούντιο της ΕΡΤ3 κατά τη διάρκεια εκπομπής σε ζωντανή μετάδοση. Η διακοπή της κανονικής ροής του προγράμματος συνιστά βαθιά αντιδημοκρατική πράξη, η οποία ουδόλως συνάδει προς το φίλαθλο πνεύμα. Η ΕΡΤ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της για τη διαφύλαξη της απρόσκοπτης λειτουργίας της.”

Διαβάστε επίσης
Γκαρσία: "Βάλαμε γκολ, το σημαντικό είναι η καλή απόδοση της ομάδας"

Τέλος, διευκρινίζεται ότι η ΕΡΤ και η ΕΡΤ3 δηλώνουν ότι το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που αναγνώσθηκε εκφράζει αποκλειστικά τους συντάκτες του συγκεκριμένου κειμένου, απόρροια και του τρόπου με τον οποίο το επέβαλαν”.