Αποθέωση του Τσιτσιπά από τον Ναδάλ!

s

Σήμερα το βράδυ ο τελικός Η αναγνώριση ίσως από τον καλύτερο τενίστα του κόσμου είναι η καλύτερη ανταμοιβή για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Πιο συγκεκριμένα, ο Ράφα Ναδάλ έπλεξε το εγκώμιο του Στέφανου Τσιτσιπά, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, λίγες ώρες προτού οι δύο άνδρες αναμετρηθούν στον τελικό του Rogers […]

Σήμερα το βράδυ ο τελικός

Η αναγνώριση ίσως από τον καλύτερο τενίστα του κόσμου είναι η καλύτερη ανταμοιβή για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Πιο συγκεκριμένα, ο Ράφα Ναδάλ έπλεξε το εγκώμιο του Στέφανου Τσιτσιπά, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, λίγες ώρες προτού οι δύο άνδρες αναμετρηθούν στον τελικό του Rogers Cup

“Είναι ένας περίπλοκος παίκτης. Έχει τα πάντα. Είναι νέος, έχει πάθος για το παιχνίδι. Έχει φοβερό forehand, φοβερό backhand, καλό σερβίς. Δεν είναι μόνο ένα πράγμα. Είναι όλα. Πρέπει να παίξεις πολύ καλά σε αυτά τα ματς και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, μιλώντας στην κάμερα του “Tennis TV”, χαρακτήρισε τον Έλληνα πρωταθλητή ως έναν από τους καλύτερους τενίστες παγκοσμίως.

“Έπαιξε υπέροχα. Έκανε μία φανταστική νίκη. Πηγαίνει στον τελικό γεμάτος αυτοπεποίθηση. Το γνωρίζω αυτό. Έχω τη δυνατότητα να αγωνιστώ απέναντι σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο και γι’ ακόμα μία φορά είναι ευκαιρία να παίξω ένα σπουδαίο παιχνίδι. Θα δώσω το καλύτερο εαυτό μου και θα προσπαθήσω να κατακτήσω το τρόπαιο”.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο τενίστες είχαν τεθεί αντιμέτωποι στον τελικό του τουρνουά της Βαρκελώνης, με τον Ναδάλ να επικρατεί 2-0 σετ.