Διεθνής ποδηλατικός αγώνας «Μ. Αλέξανδρος» στο Κιλκίς (ΦΩΤΟ)

Με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού αθλητών και ομάδων από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό Το διήμερο που προηγήθηκε (10-11/03), πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Κιλκίς ο διεθνής ποδηλατικός αγώνας «Μ. Αλέξανδρος». Διοργανωτής ήταν ο «Ποδηλάτης» σε συνεργασία με τον Αίαντα Κιλκίς και την υποστήριξη της Racesystem καθώς και των Δήμων Κιλκίς, Αλμωπίας και Παιονίας. Ο […]

Με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού αθλητών και ομάδων από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό

Το διήμερο που προηγήθηκε (10-11/03), πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Κιλκίς ο διεθνής ποδηλατικός αγώνας «Μ. Αλέξανδρος».

Διοργανωτής ήταν ο «Ποδηλάτης» σε συνεργασία με τον Αίαντα Κιλκίς και την υποστήριξη της Racesystem καθώς και των Δήμων Κιλκίς, Αλμωπίας και Παιονίας.

Ο αγώνας της πρώτης σημερινής ημέρας περιελάμβανε 47 ανηφορικά χιλιόμετρα μέχρι τον πανέμορφο και γραφικό Αρχάγγελο Αλμωπίας όπου έγιναν και οι απονομές των μεταλλίων. Η εκκίνηση του αγώνα είχε δοθεί από την πλατεία του Πολυκάστρου.


Τη δεύτερη ημέρα, οι αθλητές ξεκίνησαν αγώνα 96 χιλιομέτρων από την Πλατεία Δημαρχείου Κιλκίς με διαδρομή Γαλλικός – Γύρος Πικρολίμνης μέσω Μαυρονερίου – Γαλλικός – Μάνδρες – Κιλκίς με τερματισμό το σημείο εκκίνησης (δημαρχείο Κιλκίς), όπου έγιναν και οι απονομές.

Διαβάστε επίσης
Κιλκίς: Στο φως ο ταφικός τύμβος Μεσιάς στη χώρα της αρχαίας Ευρωπού (ΦΩΤΟ)

Φωτό: Δημήτρης Μυλωθρίδης (Εθελοντής Πολιτικής Προστασίας)