Ευαγγελία Πλατανιώτη: Αποθεώθηκε στο αεροδρόμιο η παγκόσμια πρωταθλήτρια (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη χάρισε μοναδικές στιγμές στην χώρα μας με την κατάκτηση του χρυσού και του αργυρού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Ντόχα.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ευαγγελία Πλατανιώτη επέστρεψε σήμερα και έτυχε θερμής υποδοχής κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Επέστρεψε στην Ελλάδα μαζί με την Σοφία Μπαλκογεώργου, αλλά και την υπόλοιπη ελληνική αποστολή της καλλιτεχνικής κολύμβησης, με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, να τις υποδέχεται.

Οι δύο του κατάφεραν να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την 6η θέση που κατέλαβαν στο ελεύθερο πρόγραμμα του ντουέτου καλλιτεχνικής κολύμβησης. Μάλιστα, η δεύτερη είχε και μια… έκπληξη στο “Ελ. Βενιζέλος”, αφού φίλοι και συγγενείς την περίμεναν με μια τούρτα (είχε πριν από λίγες ημέρες γενέθλια).

Διαβάστε επίσης  Eλον Μασκ για δημογραφικό: "Η Ελλάδα βιώνει πληθυσμιακή κατάρρευση"

«Είμαι 20 χρόνια στο άθλημα. Δουλεύω πολύ σκληρά και βάζω διαφορετικούς στόχους. Τα τελευταία 2 χρόνια είχα στόχο το χρυσό. Δεν ήρθε πέρυσι, φέτος δεν θα γινόταν να το αφήσω να περάσει έτσι» δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Είναι τιμή για μένα να συμμετέχω στους Ολυμπιακούς για 4η φορά. Ήταν δύσκολος ο αγώνας, δεν είχαμε δουλέψει τόσο πολύ το ντουέτο, αλλά πήγαν όλα όπως έπρεπε και θα είμαστε στο Παρίσι. Το “σκέφτομαι να τα παρατήσω” το έχει σκεφτεί νομίζω κάθε αθλητής. Κάθε αποτυχία μου με έκανε πιο δυνατή. Πέρυσι που έχασα το μετάλλιο στη Φουκουόκα είπα στην προπονήτριά μου θα πάω στην Ντόχα να πάρω το χρυσό».
Ευαγγελία Πλατανιώτη

Ευαγγελία Πλατανιώτη

Ευαγγελία Πλατανιώτη

Ευαγγελία Πλατανιώτη

Ευαγγελία Πλατανιώτη

Ευαγγελία Πλατανιώτη

Πηγή φωτογραφιών: