Κυρίαρχος στην πάλη ο ΠΑΟΚ – Αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας

ΠΑΟΚ πάλη πρωταθλητής Ελλάδας 2023

Οι «ασπρόμαυροι» διατηρήθηκαν στο… θρόνο τους

Ο ΠΑΟΚ υπερασπίστηκε τον τίτλο του και αναδείχθηκε και φέτος Πρωταθλητής Ελλάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης, το οποίο διεξήχθη στα Τρίκαλα.

Οι «ασπρόμαυροι» έχοντας την απόλυτη κυριαρχία στην πλειοψηφία των κατηγοριών, συγκέντρωσαν 138 βαθμούς, που τους οδήγησαν στην κορυφή της βαθμολογίας και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ακολούθησε δεύτερος, με μεγάλη διαφορά, ο Ηρακλής Περιστερίου, ο οποίος συγκέντρωσε 52 βαθμούς.

Η επιτυχημένη ομάδα του ΠΑΟΚ κατέκτησε συνολικά 10 μετάλλια, εκ των οποίων 5 χρυσά, 3 ασημένια και 2 χάλκινα.

ΑΣ ΠΑΟΚ: «Συγχαρητήρια σε όλους»

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: «Ο ΠΑΟΚ, εκφράζει τα ειλικρινά του συγχαρητήρια στο τμήμα Πάλης του Συλλόγου μας, για την περήφανη κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 2023.
Συγχαρητήρια σε όλους τους παλαιστές, τους προπονητές, και φυσικά στον Γενικό Αρχηγό Βαρέων Αθλημάτων και μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου μας, Χάρη Μάλλιο.
Μέσα και από την φετινή κατάκτηση, αποδείξατε πως τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τον ΠΑΟΚ από το να βρίσκεται στην κορυφή.
Η δυναστεία συνεχίζεται!»

Διαβάστε επίσης  ΠΑΟΚ: Τα πλάνα του Λουτσέσκου για το ματς με την Λαμία

Μάλλιος: «Η δυναστεία συνεχίζεται»

Ο Γενικός Αρχηγός Βαρέων Αθλημάτων του ΠΑΟΚ και μέλος του Δ.Σ., Χάρης Μάλλιος, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν έκρυψε τη χαρά του, “μοίρασε” συγχαρητήρια και αφιέρωσε το πρωτάθλημα στις οικογένειες που πενθούν μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

acpaok.gr