Ναδάλ: «Οταν ο Μέσι σκόραρε το τρίτο γκολ στο Μουντιάλ, γέμισαν δάκρυα τα μάτια μου»

Ναδάλ Τζόκοβιτς

Τι δήλωσε για τον Μπαπέ ο Ισπανός σούπερ σταρ του τένις

Για το Μουντιάλ 2022 και την νίκη της Αργεντινής με τον Μέσι μίλησε ανάμεσα σε άλλα σε συνέντευξη του στο ισπανικό μέσο AS ο Ράφαελ Ναδάλ.

Όπως αποκάλυψε ο Ναδάλ, αφού η Ισπανία είχε αποκλειστεί από τη διεκδίκηση του τροπαίου στο Μουντιάλ 2022, παρακολουθούσε το μουντιάλ για το θέαμα ενώ αποκάλυψε πως δάκρυσε με τη νίκη του Μέσι και της Αργεντινής.

«Παρακολουθούσα [το παγκόσμιο κύπελλο] για το θέαμα, αφού η Ισπανία αποκλείστηκε στη φάση των 16. Ήταν ένας θεαματικός τελικός. Λυπήθηκα πολύ για τους Γάλλους και όλους τους φίλους που έχω στο Παρίσι αλλά και όσα σημαίνει η Γαλλία για μένα. Όμως έχω και πολλούς φίλους από την Αργεντινή και σαν κάποιος που αγαπάει και νοσταλγεί το ποδόσφαιρο, το ότι ο Μέσι σήκωσε το κύπελλο με έκανε χαρούμενο. Κάποιος τόσο τρομερός να κερδίζει έναν τίτλο που έλειπε από τη συλλογή του και με όλα όσα σημαίνει αυτός ο τίτλος για την Αργεντινή, μου φάνηκε δίκαιο. Όταν ο Μέσι σκόραρε το τρίτο γκολ, γέμισαν δάκρυα τα μάτια μου, επειδή έβλεπα κάποιον τόσο σπουδαίο να καταφέρνει όσα είχε στερηθεί και που είχε υποφέρει τόσο πολύ για να πετύχει. Διασκέδασα πολύ με τον τελικό».

Ο Ναδάλ, ως της φαν της Ρεάλ Μαδρίτης, αποκάλυψε πως αν μπορούσε θα έφερνε… αύριο τον Κιλιάν Μπαπέ να παίξει στην ομάδα: «Ως φαν της Ρεάλ Μαδρίτης θα τον [Μπαπέ] έφερνα αύριο [στην ομάδα]. […] Νομίζω πως θα ήθελε να έχει έρθει στην ομάδα αλλά υπήρχε πολλή πίεση αλλά λόγω διάφορων παραγόντων ήταν περίπλοκο για εκείνον να έρθει. Μακάρι να τον δούμε στο μέλλον να παίζει εδώ».

Πηγή: gazzetta.gr