Πάλη: Χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό ο Ιωσηφίδης

Ιωσηφίδης

Ο Μιχάλης Ιωσηφίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης U23 στην κατηγορία των 97κ. ελληνορωμαϊκής. Ο Ιωσηφίδης ήταν πραγματικά συγκλονιστικός στον μικρό τελικό, επικράτησε με 3-1 του Ουκρανού Σκλιαρένκο και σημείωσε τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του. Πολύ μεγάλη εμφάνιση πραγματοποιήσε κι ο Δημήτρης Τσομπανούδης, που κατέλαβε την 5η θέση. Στον αγώνα για […]

Ο Μιχάλης Ιωσηφίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης U23 στην κατηγορία των 97κ. ελληνορωμαϊκής.

Ο Ιωσηφίδης ήταν πραγματικά συγκλονιστικός στον μικρό τελικό, επικράτησε με 3-1 του Ουκρανού Σκλιαρένκο και σημείωσε τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του.

Πολύ μεγάλη εμφάνιση πραγματοποιήσε κι ο Δημήτρης Τσομπανούδης, που κατέλαβε την 5η θέση. Στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο ηττήθηκε από τον Γεωργιανό Ρικάντζε με τεχνική υπεροχή κι απέδειξε ότι το μέλλον του ανήκει, μιας και είναι μόλις 19 χρονών.

Η Ελλάδα ολοκλήρωσε τη διοργάνωση έχοντας κατακτήσει δύο χάλκινα μετάλλια. Είχε προηγηθεί η επιτυχία του Γιώργου Κουγιουμτσίδη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.