Παντελής Τσακίρης: Συνεχάρη τον Σπιθολέων Καρατζά για τις επιτυχίες του στο πόλο (ΦΩΤΟ)

Τσακίρης

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου συναντήθηκε με τον νεαρό αθλητή και τον πατέρα του

Ο Σπιθολέων Καρατζάς που κατοικεί στο Ωραιόκαστρο στην ηλικία των 16 ετών έχει γευτεί την χαρά των επιτυχιών και των διακρίσεων ως παίκτης της ομάδας πόλο εφήβων του ΠΑΟΚ, αλλά και ως μέλος της Εθνικής Ομάδας Πόλο Κ16.

Τον περασμένο Αύγουστο ο Σπιθολέων Καρατζάς μας έκανε υπερήφανους με την εξαιρετική συμμετοχή του στην Εθνική Ομάδα Πόλο Κ16. Οι νεαροί παίκτες κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Κ16 που διεξήχθη στο Βόλο, δίνοντας σπουδαίους αγώνες.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, συνάντησε τον Σπιθολέοντα Καρατζά στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Στη συνάντηση ήταν παρών και ο πατέρας του νεαρού πολίστα, Ρωμύλος Καρατζάς.

Ο κ. Τσακίρης εξέφρασε στον Σπιθολέοντα τα συγχαρητήριά του για την πετυχημένη πορεία που διαγράφει στην υδατοσφαίριση και εξέφρασε την ευχή και την ελπίδα να συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Η πορεία σου στο πόλο είναι εκπληκτική και στο Δήμο Ωραιοκάστρου νιώθουμε υπερηφάνεια για τις επιτυχίες και τις διακρίσεις σου. Εύχομαι να αποτελείς παράδειγμα και για άλλα παιδιά της ηλικίας σου, προκειμένου να ασχοληθούν και αυτά με τον υδάτινο αθλητισμό. Στον Δήμο μας έχουμε καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια και πετύχαμε το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου ”Άγγελος Βλαχόπουλος” να λειτουργεί με υποδειγματικό τρόπο και να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Ως διοίκηση είμαστε δίπλα σου Σπιθολέοντα, στηρίζουμε την προσπάθειά σου και ελπίζουμε όλοι οι κάτοικοι του Δήμου Ωραιοκάστρου να σε καμαρώσουμε στο μέλλον στους Ολυμπιακούς Αγώνες», είπε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, στον 16χρονο πολίστα.

Διαβάστε επίσης  Δήμος Ωραιοκάστρου: Ημερίδα για την προώθηση της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς

Ο κ. Τσακίρης συνεχάρη και τον πατέρα του Σπιθολέοντα, Ρωμύλο Καρατζά, για τις διακρίσεις του παιδιού του.

Ο Σπιθολέων Καρατζάς ευχαρίστησε τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου και του χάρισε ένα εισιτήριο διαρκείας για να παρακολουθεί τους αγώνες που δίνει με την ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ. Ανέφερε τέλος, ότι θα συνεχίσει την προσπάθειά του, με στόχο τους επόμενους μήνες να συμμετάσχει στην Εθνική Ομάδα Εφήβων.

Τσακίρης

Τσακίρης