Εκατοντάδες δρομείς στο 10ο Φιλανθρωπικό Αγώνα στο Ωραιόκαστρο

αγώνας βουνού Ωραιόκαστρο

Επιτυχημένη η γιορτή του αθλητισμού και της αλληλεγγύης

Δυναμικό παρών έδωσαν και φέτος εκατοντάδες δρομείς στον 10ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Βουνού Αυτισμός-Ελπίδα, που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο Ωραιόκαστρο.

Την μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και της αλληλεγγύης συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Φίλων Αυτιστικού Ατόμου της Μονάδας «Ελπίδα» και ο Δήμος Ωραιοκάστρου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με την οικονομική στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης και με την τεχνική στήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης.

Οι δρομείς συγκεντρώθηκαν στην κεντρική είσοδο της Μονάδας στις παρυφές του Δασοκτήματος Ωραιοκάστρου και έτρεξαν σε τρεις διαδρομές, 15 χλμ. 5 χλμ. και 1 χλμ., για να υποστηρίξουν το σπουδαίο έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

«Είμαστε υπερήφανοι για το σημαντικό έργο που επιτελείται στην ”Ελπίδα”. Σύσσωμος ο Δήμος Ωραιοκάστρου υποστηρίζει την Διοίκηση της Μονάδας και το Σύλλογο Φίλων της Ελπίδας. Συγχαρητήρια σε όσους και φέτος έδωσαν δυναμικό παρών στη διοργάνωση και έστειλαν μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς», τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης, δίνοντας το σύνθημα για την έναρξη του αγώνα του 1 χιλιομέτρου.

Διαβάστε επίσης  Δείτε αν χρωστάτε στον Δήμο Θεσσαλονίκης και πως να πληρώσετε

Ο Φιλανθρωπικός Αγώνας Βουνού Αυτισμός-Ελπίδα Αγώνας αποτελεί σημαντικό θεσμό, που σκοπό έχει πέρα από την ανάδειξη των ωφελειών που αποκομίζονται από την άθληση και τη γνωριμία των δρομέων με το περιαστικό δάσος του Ωραιοκάστρου, την ευρύτερη κινητοποίηση των πολιτών ως προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως τα αυτιστικά παιδιά, και τη συγκέντρωση χρημάτων για τις ανάγκες της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου «ΕΛΠΙΔΑ».

αγώνας βουνού Ωραιόκαστρο

αγώνας βουνού Ωραιόκαστρο

αγώνας βουνού Ωραιόκαστρο

αγώνας βουνού Ωραιόκαστρο