Στέφανος Τσιτσιπάς: Tι απάντησε ο πατέρας του για το ξέσπασμα στην μητέρα του (ΒΙΝΤΕΟ)

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς με τον τρόπο που μίλησε στη μητέρα του κατά τη διάρκεια αγώνα με τον Ντανίλ Μεντβέντνεφ στο Open Rome.

Ο Τσιτσιπάς, καβγάδισε μαζί της, όταν εκείνη μιλούσε στα ρωσικά.

Δείτε επίσης: Εξαλλο το Twitter με τον Τσιτσιπά που έβρισε τη μαμά του – «Μην μιλάς ρώσικα – Μ****** είσαι;»

Ο πατέρας του αθλητή μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Ο Απόστολος Τσιτσιπάς, σχολίασε το περιστατικό αλλά και τον σάλο που δημιουργήθηκε.

«Το ατυχές συμβάν που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δεν είναι τίποτα παρά μόνο μία ένταση μεταξύ μητέρας και γιου. Η μητέρα του λειτούργησε με το αίσθημα της μάνας και προσπάθησε να βοηθήσει το παιδί της. Ο Στέφανος ήθελε να δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει μόνος του σε αγώνα χωρίς την υποστήριξη της μητέρας του, γιατί δεν ήθελε να δείξει τις ευαίσθητες πτυχές του στον αντίπαλο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης  Στην Χαλκιδική η Μαρία Σάκκαρη - Προπονείται στην ακαδημία του Ράφα Ναδάλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι είπε ο Τσιτσιπάς

Ο Τσιτσιπάς γύρισε και της είπε: «Μη μιλάς στα ρωσικά. Μίλα στα ελληνικά. Στα ρωσικά μη μιλάς. Μάνα σερβίρω και μιλάς στα ρωσικά. Φύγε από το γήπεδο καλύτερα, μη μιλάς στα ρωσικά. Μ@@@@ είσαι τελείως; Δεν μπορώ να καταλάβω τι περνάει από το μυαλό σου. Μιλάει στη δική της γλώσσα. Αν έχεις το Θεό σου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο τενίστας.

Στη συνεχεία, πριν μπει στο κορτ για την έναρξη στο δεύτερο σετ – με τη μητέρα του να έχει πάει από πάνω του για να του πει κάτι – ο Τσιτσιπάς γύρισε και είπε προς τον διαιτητή: «Πρέπει να φύγει από το γήπεδο. Δεν μπορώ. Άμα συνεχίσω πρέπει να γίνει με το δικό μου τρόπο».