Στη «μάχη» των Αγώνων ο Κωνσταντίνος Πετράκης!

«Το επίπεδο είναι πάρα πολύ υψηλό και θα αγωνιστώ με σεβασμό» Με όνειρα για διάκριση και περηφάνια για τη συμμετοχή, ξεκινά την προσπάθεια του τη Δευτέρα (12/3) στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες PyeongChang 2018, ο Κωνσταντίνος Πετράκης. Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αγωνιστεί αρχικά σε 2 διαδρομές κατάταξης στο αγώνισμα του Snow Board Cross (SBX) μαζί με […]

«Το επίπεδο είναι πάρα πολύ υψηλό και θα αγωνιστώ με σεβασμό»


Με όνειρα για διάκριση και περηφάνια για τη συμμετοχή, ξεκινά την προσπάθεια του τη Δευτέρα (12/3) στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες PyeongChang 2018, ο Κωνσταντίνος Πετράκης. Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αγωνιστεί αρχικά σε 2 διαδρομές κατάταξης στο αγώνισμα του Snow Board Cross (SBX) μαζί με συνολικά 22 αθλητές από 13 χώρες με στόχο να προχωρήσει στη φάση των 16. Στη συνέχεια ακολουθούν αγώνες αποκλεισμού σε ζευγάρια.

Ο αθλητής από την Ημαθία δήλωσε: «Το επίπεδο είναι πάρα πολύ υψηλό μιας και πρόκειται για Παραολυμπιακούς Αγώνες και βρίσκονται στη Κορέα οι καλύτεροι αθλητές του κόσμου. Με αρκετό σεβασμό θα αγωνιστώ καθώς είναι εδώ αθλητές από χώρες που αποτελούν μεγάλες δυνάμεις στη χιονοδρομία και τη χιονοσανίδα. Οι καλύτεροι 10 αθλητές του κόσμου είναι πάρα πολύ καλοί και το επίπεδό τους είναι εφάμιλλο των αθλητών των Ολυμπιακών Αγώνων». Το δεύτερο αγώνισμα, Bank Slalom, στο οποίο συμμετέχει ο Πετράκης είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018.

Πηγή: www.paralympics.gr