Παραολυμπιακοί Αγώνες: Επέστρεψαν Στεφανουδάκης, Στεφανίδης, Σμαραγδή, Σεΐτης

Παραολυμπιακοί Αγώνες: “Δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ. Ετσι είμαι εγώ ως άνθρωπος”. Ο Θανάσης Προδρόμου έφθασε στο Ελ. Βενιζέλος. Ήταν υπερήφανος που πήδηξε 7,17μ και αλλά πιο πολύ ήταν υπερήφανος για την πράξη που συζητήθηκε από όλο τον κόσμο και πιο πολύ από τους Μαλαισιανούς.

Για το ήθος του και το Fair Play μιλάνε όλα τα social media, μιλάνε για την κίνηση του Θανάση Προδρόμου να βοηθήσει τον Μαλαισιανό αθλητή, Latif Romly όταν εκείνος τραυματίστηκε στο σκάμμα κατά τη διάρκεια της 5ης προσπάθειας.

Τα ξένα ΜΜΕ εκθειάζουν το ενδιαφέρον και τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησε ο Έλληνας

αθλητής αμέσως μετά τον τραυματισμό του Ασιάτη, δείχνοντας παράλληλα πλάνα από τη στιγμή εκείνη.
«Μεγάλη αγκαλιά από Μαλαισία», «Όλη η ομορφιά του αθλητισμού στην κίνηση του Έλληνα αθλητή».

«Ευχαριστούμε Ελλάδα», «Σεβασμός», «Συγχαρητήρια», «Είσαι Υπέροχος» είναι μερικά μόνο απ` όλα όσα γράφονται και παρουσιάζονται στα ξένα ΜΜΕ για τον παιδί από τον Άγιο Αθανάσιο.

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης που στο Τόκιο… κατέβηκε από το Βάθρο των νικητών ήταν προβληματισμένος.
“Το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα μου έχει αφήσει μια γλυκόπικρη γεύση. Γλυκιά γιατί καταφέραμε να εκπροσωπήσουμε την χώρα μας, το νησί μας, τον τόπο μας για τρίτη συνεχόμενη Παραολυμπιάδα και πραγματικά δώσαμε μια πάρα πολύ δυνατή μάχη, που αυτή η μάχη μας κατέταξε στην τέταρτη θέση στους Παραολυμπιακούς αγώνες, ξέροντας ότι όλο αυτό δεν είναι λίγο. Από την άλλη η πικρή γεύση που δεν
καταφέραμε να βρεθούμε στο βάθρο και να φέρουμε ένα ακόμα Παραολυμπιακό μετάλλιο στην χώρα μας αλλά και το νησί μας” τόνισε ο Στεφανουδάκης.

Η Στέλλα Σμαραγδή τόνισε την εγχείρηση που είχε μέσα στο χρόνο ο οποίος την άφησε ικανοποιημένη. Και η Στέλλα τα’χε με τον… καιρό. Οι κακές καιρικές συνθήκες της στέρησαν μια καλύτερη θέση.

Ο Λάζαρος Στεφανίδης στάθηκε στο γεγονός που είναι μοναδικό. Αυτός και ο γιος του ο Λεόντιος αγωνίσθηκαν στους ίδιους Παραολυμπιακούς. “Αυτό είναι κάτι μοναδικό” είπε ο μπαμπάς Στεφανίδης.

Όλοι στάθηκαν στις κακές καιρικές συνθήκες όπως και ο Μιχάλης Σεΐτης, που κατά τα άλλα δήλωσε ικανοποιημένος αφού κατέβασε τον χρόνο του.

Ο πρόεδρος της ΕΠΕ Χρήστος Καλούδης το μέλος της ΕΑΟΜ-ΑΜΕΑ Κώστας Σιάχος και ο πρόεδρος της ΟΣΕΚΑ Χάρης Περδίκης,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *