Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Δημοσιεύτηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για τα voucher

Δημοσιεύτηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για τα voucher για τα βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Voucher για τη φιλοξενία βρεφών, νηπίων, παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» που υλοποιείται από την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε..

Σημειώνεται ότι τα αποτελέσματα θα βγαίνουν σταδιακά, ανά ΑΦΜ δικαιούχων, μέχρι την Παρασκευή.

Δείτε τα εδώ

Σύμφωνα με τα οριστικά αποτελέσματα, ο αριθμός των έγκυρων αιτήσεων των παιδιών ανήλθε σε 237.253, ενώ τα vouchers που θα χορηγηθούν ανέρχονται σε 174.680.

Ικανοποιήθηκαν στο σύνολό τους όλες οι αιτήσεις με πλήρη φάκελο που αφορούσαν παιδιά προσχολικής ηλικίας (βρέφη και προ-νήπια), καθώς και παιδιά και ΑμεΑ, αλλά εκτός προγράμματος μένουν 62.573 παιδιά ηλικίας από 5 έως 12 ετών σε ΚΔΑΠ.

Ειδικότερα, ικανοποιήθηκε το σύνολο των 53.298 αιτήσεων για βρέφη, των 54.366 για προνήπια, των 62 για προνήπια με αναπηρία, των 10.219 για παιδιά και ΑμεΑ σε ΚΔΑΠμεΑ, καθώς και οι 56.735 από τις συνολικά 119.308 αιτήσεις παιδιών 5-12 ετών σε ΚΔΑΠ.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Ξεκίνησε το Μετεω-πρόγραμμα CityCLIM με μια μοναδική καινοτομία

Η πρόσβαση στην ηλεκτρονική εφαρμογή των οριστικών αποτελεσμάτων θα είναι δυνατή με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ του/της αιτούσας/αιτούντα, ως ακολούθως:

Πέμπτη 24 Αυγούστου για τα ΑΦΜ που λήγουν και σε 3,4,5, και
Παρασκευή 25 Αυγούστου για όλα τα ΑΦΜ.