Ανδρας στη Γερμανία έμεινε δεμένος σε δάσος μετά από ερωτικό ραντεβού

Λονδίνο Μπρίστολ

Τον έδεσε μια γυναίκα που γνώρισε στο διαδίκτυο

Δεμένος στο δάσος μετά από σεξουαλικό παιχνίδι το οποίο πήγε στραβά, βρέθηκε ένας 51χρονος άνδρας όπως αναφέρει η γερμανική αστυνομία.

Ο άνδρας γλίτωσε από τύχη αφού ένας ποδηλάτης και ένας κυνηγός άκουσαν τις κραυγές του για βοήθεια.

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο 51χρονος βρέθηκε πλήρως ντυμένος αλλά σταθερά δεμένος με σχοινιά και ένα καλσόν στο κεφάλι, μέσα σε μια κρυψώνα για κυνηγούς κοντά στην πόλη Μπούκμπουργκ, της Γερμανίας, αργά την Τετάρτη.

Σε ανακοίνωσή της την Παρασκευή, η αστυνομία ανέφερε ότι ο άνδρας φαίνεται να είχε δεθεί από μια γυναίκα που γνώρισε στο διαδίκτυο. Λίγο αργότερα, όμως, η γυναίκα έλαβε ένα τηλεφώνημα και έφυγε ξαφνικά από το δάσος, αφήνοντας τον άνδρα πίσω σε αβοήθητη κατάσταση.

Διαβάστε επίσης  Ειρωνείες της Bild: "Χρεοκοπημένοι Γερμανοί πουλήστε τα νησιά σας" (ΦΩΤΟ)

«Ο 51χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι είχε πάνω του έναν κόφτη “για τέτοιες καταστάσεις”, αλλά φαίνεται ότι υποτίμησε τις δεξιότητες της (γυναίκας) στο δέσιμο, επειδή δεν μπόρεσε τελικά να φτάσει το μαχαίρι», ανέφερε η αστυνομία.

Ο άνδρας δεν τραυματίστηκε και αρνήθηκε να δώσει πληροφορίες για την ταυτότητα της γυναίκας. Η αστυνομία όμως ξεκίνησε έρευνα εναντίον της με την κατηγορία της πιθανής στέρησης ελευθερίας.

Πηγή: protothema.gr