Η στιγμή που κεραυνός σκότωσε δύο ανθρώπους σε παραλία στο Μεξικό (ΒΙΝΤΕΟ)

κεραυνός

Οι κοντινοί τους άνθρωποι ούρλιαζαν από φρίκη

Τραγωδία σημειώθηκε σε παραλία στο Μεξικό όταν μία 33χρονη γυναίκα που έκανε διακοπές και ένας πλανόδιος πωλητής που πουλούσε αιώρες κεραυνοβολήθηκαν.

Η τραγωδία συνέβη στο Μιτσοακάν τη Δευτέρα, κατά μήκος της ακτής του Ειρηνικού , καθώς ο καιρός επιδεινώθηκε ξαφνικά δραματικά. Στο απόσπασμα φαίνεται και ένας άνθρωπος να μαζεύει μια ομπρέλα, λίγο πριν πέσει ο κεραυνός.

Μετά το χτύπημα του πρώτου ατόμου, ο κεραυνός φαίνεται να ταξιδεύει κατά μήκος της άμμου προς το άλλο άτομο, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους οι δύο άνθρωποι και οι κοντινοί τους άνθρωποι να ουρλιάζουν από φρίκη.

Διαβάστε επίσης  Πότε θα γίνει η κηδεία του Βασίλη Βασιλικού - Η τελευταία του επιθυμία

Σύμφωνα με την ισπανική MARCA, η γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία στο σημείο και ο άνδρας πέθανε αργότερα στο νοσοκομείο ενώ λάμβανε θεραπεία.

Οι πιθανότητες να χτυπηθεί ένα άτομο από κεραυνό είναι σπάνιες, περίπου 1 στις 15.300. Κατά μέσο όρο 2.000 άνθρωποι κεραυνοβολούνται σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο και ενώ το 10% όσων πλήττονται πεθαίνουν, το υπόλοιπο 90% μπορεί να έχει μακροπρόθεσμες επιπτώσεις όπως απώλεια μνήμης και επιληπτικές κρίσεις.

Πηγή: newsbomb.gr

Πηγή φωτογραφίας: Pixabay