Κέιτ Μίντλετον: Η δημόσια συγγνώμη για την φωτογραφία – “Μερικές φορές πειραματίζομαι”

Κέιτ Μίντλετον

Οι πιέσεις που δέχθηκε το Παλάτι

Η Kέιτ Μίντλετον παραδέχτηκε με δημόσια δήλωση της ότι επεξεργάστηκε το πορτρέτο της Ημέρας της Μητέρας που κυκλοφόρησε από το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Μάλιστα, η Κέιτ Μίντλετον ζήτησε συγγνώμη για «όποια σύγχυση» προκάλεσε με την πολυσυζητημένη φωτογραφία.

Δείτε επίσης: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον μετά την εγχείρηση

Το Παλάτι είχε δεχτεί αυξανόμενες πιέσεις να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τη φωτογραφία, αφού τα κορυφαία πρακτορεία του κόσμου απέσυραν την εικόνα λόγω ισχυρισμών ότι είχε υποστεί ψηφιακή χειραγώγηση.

«Όπως αρκετοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, συχνά πειραματίζομαι με την επεξεργασία των φωτογραφιών. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για οποιοδήποτε μπέρδεμα δημιουργήθηκε με την οικογενειακή φωτογραφία που αναρτήσαμε την Κυριακή. Ελπίζω όλοι να γιορτάζουν μια πολύ χαρούμενη Γιορτή της Μητέρας. C.» αναφέρει στη δήλωσή της η Κέιτ Μίντλετον.

Σύμφωνα με βασιλικές πηγές που επικαλείται το Sky News η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε «μικρές προσαρμογές». Οι ίδιες πηγές έλεγαν ότι η Κέιτ και ο πρίγικιπας Γουίλιαμ ήθελαν να παρουσιάσουν μια ανεπίσημη φωτογραφία της οικογένειάς τους για την Γιορτή της Μητέρας. «Η οικογένεια του πρίγκιπα της Ουαλίας πέρασε μαζί την Γιορτή της Μητέρας και είχαν μια θαυμάσια ημέρα» συμπλήρωναν οι ίδιες πηγές.

Η σύγχυση που προηγήθηκε

Μεγάλα φωτοειδησεογραφικά πρακτορεία αποφάσισαν να αποσύρουν την πρώτη επίσημη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε.

Και αυτό γιατί υποστηρίζουν ότι η εικόνα της Κείτ Μίντλετον με τα τρία παιδιά τους είναι «πειραγμένη».

«Μετά από πιο επισταμένη επιθεώρηση, φαίνεται ότι η πηγή έχει αλλοιώσει την εικόνα» ανέφερε σε ενημέρωσή του το Associated Press με εκπρόσωπό του να δηλώνει στην Telegraph ότι «η φωτογραφία παρουσιάζει μια ασυνέπεια στην ευθυγράμμιση του αριστερού χεριού της πριγκίπισσας Σάρλοτ».

Κέιτ Μίντλετον

«Υποχρεωτική απόσυρση. Λόγω θέματος που προέκυψε από τον εκδότη, η φωτογραφία από τον πρίγκιπα της Ουαλίας αποσύρεται και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά. Παρακαλώ αφαιρέστε την από παντού» ανέφερε από την πλευρά του το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

Δείτε το μήνυμα του Reuters για απόσυρση της φωτογραφίας

 

Κέιτ Μίντλετον

Χρήστες των social media υποστηρίζουν ότι έχουν εντοπίσει και άλλες τέτοιες «ανωμαλίες» επισημαίνοντας το φερμουάρ της Κέιτ, τα μαλλιά της Σάρλοτ αλλά και τη φούστα της κόρης της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Υπενθυμίζεται ότι η φωτογραφία – η πρώτη επίσημη της Μίντλετον από τα Χριστούγεννα – δόθηκε από το παλάτι του Κένσινγκτον ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας. Στο καρέ φαίνεται η Κέιτ Μίντλεντον να κάθεται σε μια καρέκλα και γύρω της βρίσκονται τα τρία παιδιά.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας η πριγκίπισσα της Ουαλίας εξέφραζε τις ευχαριστίες της «για τις θερμές ευχές και τη συνεχή στήριξη, τους τελευταίους δύο μήνες» κλείνοντας με ευχή για τη Γιορτή της Μητέρας.

Σύμφωνα με το παλάτι του Κένσιγκτον η φωτογραφία είχε τραβηχτεί στο παλάτι του Ουίνδσορ στις αρχές της περασμένης εβδομάδας με φωτογράφο τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα. Το μοναδικό που έχει αποκαλύψει το παλάτι του Κένσινγκτον είναι ότι η επέμβαση δεν είχε να κάνει με αντιμετώπιση κάποιας μορφής καρκίνου.

Για την ώρα το παλάτι του Κένσινγκτον δεν έχει δώσει κάποια απάντηση για την απόσυρση της φωτογραφίας της Κέιτ Μίντλετον.

Πηγή φωτογραφίας: Facebook (The Royal Family)