Τα νεότερα για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον: Αναρρώνει γρήγορα και πήγε να δει τον βασιλιά Κάρολο

Κέιτ Μίντλετον

Πήγε με την οικογένειά της στο κτήμα Σάντριγχαμ στο Νόρφολκ

Ιδιαίτερα δύσκολη ήταν η εβδομάδα που πέρασε για τη βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν ότι ο βασιλιάς Κάρολος έχει καρκίνο.

Η ανακούφιση ήρθε γρήγορα όμως καθώς η κατάσταση της υγείας του βασιλιά είναι αντιμετωπίσιμη και ο καρκίνος βρίσκεται σε αρχικό στάδιο.

Στα ευχάριστα νέα ήρθε να προστεθεί και η πληροφορία που δημοσιεύει η dailymail ότι η Κέιτ Μίντλετον πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο μετά την επιτυχή προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιά πριν από τρεις εβδομάδες.

Μια σαφή ένδειξη ότι η υγεία της βελτιώνεται και αναρρώνει γρήγορα είναι ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα, μπόρεσε να ακολουθήσει τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα τρία παιδιά τους στο κτήμα Σάντριγχαμ στο Νόρφολκ, όπου αναρρώνει ο πεθερός της βασιλιάς Κάρολος.

 

«Η Κάθριν αναρρώνει καλά», αναφέρει η πηγή για να συνεχίσει: «Ανυπομονούσε να αλλάξει σκηνικό και θα μπορέσει να χαλαρώσει στο Νόρφολκ, ενώ τα παιδιά θα ξεσαλώνουν με τον Γουίλιαμ».

Υπενθυμίζεται ότι η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας πήρε εξιτήριο πριν από 12 ημέρες από την κλινική του Λονδίνου, όπου είχε περάσει σχεδόν δύο εβδομάδες.

Στη μοναδική δήλωση του Παλατιού του Κένσινγκτον σχετικά με την υγεία της, ένας εκπρόσωπος δήλωσε στις 17 Ιανουαρίου ότι, «με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές, είναι απίθανο να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντα πριν από το Πάσχα».

Ο εκπρόσωπος δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τη φύση της χειρουργικής επέμβασης, αλλά πηγές ενημέρωσαν ότι δεν επρόκειτο για καρκίνο. Από τότε που βγήκε από το νοσοκομείο, χωρίς να φωτογραφηθεί, η Κάθριν βρίσκεται στο Adelaide Cottage, το σπίτι της οικογένειας στο Windsor Home Park.

Πηγή: protothema.gr