Βέλγιο: Φρίκη με ανθρώπινα μέλη που βρέθηκαν μέσα σε ψυγείο

Ερευνα για «ανθρωποκτονία» ξεκίνησαν βελγικές ανακριτικές αρχές μετά τον εντοπισμό ανθρώπινων μελών μέσα σε ψυγείο που πετάχθηκε σε ένα κανάλι στο Βέλγιο, ανακοίνωσε η εισαγγελία της Λιέγης.

Μάλιστα τα ανθρώπινα μέλη κατά τα φαινόμενα ανήκαν σε γυναίκα. Κάτοικος της περιοχής κάλεσε την αστυνομία όταν παρατήρησε ένα ψυγείο να επιπλέει. Αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και τράβηξαν το ψυγείο στην όχθη.

«Αμέσως είδαμε στο εσωτερικό δύο χέρια και δύο πόδια», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Κατρίν Κολινιόν, εκπρόσωπος της εισαγγελίας της Λιέγης, όπου έγινε η μακάβρια ανακάλυψη χθες Τρίτη.

Νύχια και κοσμήματα ήταν μεταξύ των πολλών ενδείξεων που οδήγησαν τις αρχές να συμπεράνουν ότι πρόκειται για μέλη γυναικείου σώματος, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που κοινοποίησε η εκπρόσωπος της εισαγγελίας.

Διαβάστε επίσης  Θύμα τηλεφωνικής απάτης ηλικιωμένη - Της πήραν 130.000 ευρώ

«Το πιο σημαντικό τώρα είναι να ταυτοποιηθεί το θύμα για να συνδεθεί πιθανώς η υπόθεση με κάποια εξαφάνιση ανθρώπου», είπε.

Η έρευνα αναμένεται να εξακριβώσει αν το ψυγείο πετάχτηκε στο νερό από αυτοκίνητο, από γέφυρα ή από βάρκα.

Η ανακάλυψη έγινε στο κανάλι Αλμπέρ, που συνδέει το λιμάνι της Αμβέρσας με τη Λιέγη, κοντά στο Ουπεγιέ, λίγα χιλιόμετρα βόρεια αυτής της μεγάλης πόλης στη Βαλλωνία (γαλλόφωνο νότιο τμήμα του Βελγίου).

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή φωτογραφίας: Pixabay