Βραζιλία: Φοιτητές αυνανίστηκαν στο γήπεδο για να… πανηγυρίσουν νίκη γυναικείας ομάδας βόλεϊ

Βραζιλία

Αποβλήθηκαν από το πανεπιστήμιο

“Βροχή” έπεσαν οι αποβολές φοιτητών στο Πανεπιστήμιο του Σάντο Αμάρο στη Βραζιλία, καθώς αυνανίστηκαν σε γήπεδο μετά από αγώνα βόλεϊ.

Τα σοκαριστικά πλάνα έδειχναν τους φοιτητές να κάθονται και να παρακολουθούν τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ με τα παντελόνια τους κατεβασμένα. Αφού η ομάδα κέρδισε, οι νεαροί εισέβαλαν στο γήπεδο και εμφανίστηκαν να αυνανίζονται, μεταδίδει η Νew York Post.

Η ημίγυμνη ομάδα φοιτητών περιφερόταν στο γυμναστήριο αγγίζοντας τα γεννητικά τους όργανα, ενώ όσοι βρίσκονταν στις κερκίδες παρακολουθούσαν με αηδία, μεταδίδει η New York Post.

Το Πανεπιστήμιο του Σάο Καμίλο επιβεβαίωσε ότι το περιστατικό έλαβε χώρα τον Απρίλιο. Ωστόσο, πλάνα από το συμβάν έγιναν viral το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Το Πανεπιστήμιο Σάντο Αμάρο ανακοίνωσε ότι έξι φοιτητές αποβλήθηκαν αυτή την εβδομάδα, αλλά δεν τους κατονόμασε.

«Το Σάντο Αμάρο, ένα ίδρυμα με περισσότερα από 55 χρόνια ιστορίας, αποκηρύσσει αυτού του είδους τη συμπεριφορά, εντελώς εχθρική προς την ιστορία και τις αξίες του», ανέφερε η σχολή σε ανακοίνωσή της.

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα ρωτήθηκε σχετικά με το περιστατικό πριν από τη σύνοδο του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Το υπουργείο Γυναικών της Βραζιλίας καταδίκασε τις αηδιαστικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν και δήλωσε ότι τέτοιες στιγμές πρέπει να αντιμετωπίζονται από το νόμο. «Το σπάσιμο μιας μισογυνιστικής κουλτούρας αιώνων είναι ένα διαρκές έργο που απαιτεί μια προσεκτική ματιά σε όλα τα είδη βίας με βάση το φύλο», ανέφερε σε ανακοίνωσή του.

Η Αστυνομία του Σάο Πάολο έχει ξεκινήσει έρευνα για το απαράδεκτο περιστατικό.

Πηγή: iefiemrida.gr