Αγιορείτικες Γραμμές και Ayia Marina Suites hotel συμμετέχουν στην Philoxenia 2023

Αγιορείτικες Γραμμές

Διεξάγεται στους χώρους της ΔΕΘ το τριήμερο 10-12 Νοεμβρίου

Στην 38η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού – Philoxenia 2023, το τριήμερο 10-12 Νοεμβρίου, ο όμιλος RPT Tsanos Group θα εκπροσωπηθεί με δυο εταιρείες, τις Αγιορείτικες Γραμμές και το Ayia Marina Suites Hotel.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής, οι επισκέπτες της Έκθεσης, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα πιο ολοκληρωμένα πακέτα για προσκυνηματικό τουρισμό στο Άγιο Όρος και για καλοκαιρινές εξορμήσεις στη Χαλκιδική.

Με ασφάλεια και σεβασμό, προσφέρουν τα πιο ολοκληρωμένα πακέτα για προσκυνηματικό τουρισμό στο Άγιο Όρος και για καλοκαιρινές εξορμήσεις στη Χαλκιδική.

Αγιορείτικες Γραμμές

Τα πακέτα υπηρεσιών περιλαμβάνουν, διακίνηση από και προς το Άγιο Όρος, διαμονή εντός και εκτός Αγίου Όρους, περιηγήσεις, προσκυνηματικές κρουαζιέρες για άνδρες και γυναίκες, όπως και κρουαζιέρες στη θάλασσα της Χαλκιδικής. Οι υψηλές δυνατότητες του ομίλου, προσφέρουν τη δυνατότητα της ευελιξίας στη διαμόρφωση των πακέτων, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε ταξιδιώτη

Η εμπειρία, ο σύγχρονος στόλος και οι υποδομές, το καταρτισμένο προσωπικό και η στρατηγική επιλογή ενός μοντέλου διαρκούς ανάπτυξης, είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν το RPT Tsanos Group να ξεχωρίζει όλα αυτά τα χρόνια στην επιχειρηματική του δραστηριότητα στην Ελλάδα.

Ayia Marina Suites hotel