Αγιορείτικες Γραμμές και Ayia Marina Suites: Δυναμική παρουσία στην 37η Philoxenia (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Philoxenia Αγιορείτικες Γραμμές

Μέλη του RPT Tsanos Group

Η προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και η διαρκής αναβάθμισή τους αποτελεί τους κυρίαρχους στόχους για τον RPT Tsanos Group που εδώ και πολλά χρόνια δραστηριοποιείται με τη ναυτιλία και τον τουρισμό στην περιοχή της Χαλκιδικής.

Οι υπηρεσίες αυτές παρουσιάζονται στην έκθεση Pholoxenia-Hotelia που είναι σε εξέλιξη στους χώρους της ΔΕΘ στην Θεσσαλονίκη με τον όμιλο να εκπροσωπείται για τρίτη διαδοχική χρονιά από τις Αγιορείτικες Γραμμές και το Ayia Marina Suites.

Οι Αγιορείτικες Γραμμές, με συνέπεια και ασφάλεια, ενώνουν το Αγιο Ορος με την ηπειρωτική Ελλάδα. Η εταιρεία διαθέτει ένα μεγάλο αριθμό σκαφών, οχηματαγωγών, ταχύπλοων και θαλάσσιων ταξί και προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα για τον προσκυνηματικό τουρισμό, όχι μόνο για τους άνδρες που εισέρχονται στον Αθωνα αλλά και για ολόκληρες οικογένειες με εκδρομές και εξορμήσεις. Οι μεταφορές από και προς το Αγιο Ορος εκτελούνται 365 ημέρες το χρόνο από το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ.

Philoxenia Αγιορείτικες Γραμμές

Η διευθύντρια επικοινωνίας και προβολής, Κατερίνα Σαρρή, που μίλησε στο Thes.gr, αναφέρθηκε στο Ayia Marina Suites, ένα μπουτίκ ξενοδοχείο στην Ουρανούπολη που προσφέρει υψηλές υπηρεσίες, αλλά και στο νέο φιλόδοξο σχέδιο του ομίλου που σύντομα θα το δούμε να γίνεται πραγματικότητα. Πρόκειται για το “Φιλοσοφία”, ένα χώρο εστίασης που θα βρίσκεται στο πάρκο του Αριστοτέλη στα Στάγειρα Χαλκιδικής και θα αποτελέσει στολίδι για την περιοχή.

Διαβάστε επίσης  Σε αδιέξοδο οι ελαιοπαραγωγοί στη Χαλκιδική: Δεν αποκλείουν κινητοποιήσεις

RPT Tsanos Group

Με ιστορία που χρονολογείται από το 1965, ο RPT Tsanos Group αναπτύσσεται διαρκώς και περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εταιρειών, προσφέροντας υπηρεσίες σε πέντε κλάδους: Ναυτιλία, Ενέργεια, Τουρισμός, Ακίνητα και Περιβάλλον. Ο όμιλος διαθέτει γραφεία σε Κύπρο και Ελλάδα. Οι εταιρείες της και οι εξειδικευμένες επιχειρηματικές τους μονάδες υποστηρίζουν τις αυξανόμενες και εξελισσόμενες απαιτήσεις των πελατών.

Philoxenia Αγιορείτικες Γραμμές

Αυτή η εξέλιξη ήταν το αποτέλεσμα μιας συντονισμένης προσπάθειας που περιελάμβανε χρόνια σκληρής δουλειάς, σε συνδυασμό με καινοτόμο και προνοητική διαχείριση, καθώς και σημαντικές οικονομικές επενδύσεις αλλά και επενδύσεις σε ανθρώπινους πόρους.

Με ένα εξαιρετικό ιστορικό ως βάση, ο Όμιλος συνεχίζει να διευρύνει και να ενισχύει το χαρτοφυλάκιό του, χτίζοντας μακροχρόνιες πελατειακές σχέσεις βασισμένες στην αξιοπιστία, την ισχυρή απόδοση και την εμπιστοσύνη.

Extra Info

Ουρανούπολη, Χαλκιδική
Τ: (+30) 23770 71149
Website: www.agioreitikes-grammes.com
Facebook: Agioreitikes Grammes
Instagram: Agioreitikes Grammes

Philoxenia RPT Tsanos Group Philoxenia RPT Tsanos Group