Αγριο επεισόδιο: Αγνωστοι έσερναν ημίγυμνη γυναίκα στα διόδια Ελαιώνα – Απίστευτες εικόνες (ΒΙΝΤΕΟ)

άγριο επεισόδιο γυναίκα

Ενα άγριο επεισόδιο σημειώθηκε χθες (21/12) το βράδυ κοντά στα διόδια του Ελαιώνα στην Πατρών – Κορίνθου με θύμα μία γυναίκα.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που κατέγραψε οδηγός φορτηγού ο οποίος ήταν και αυτός που ειδοποίησε την αστυνομία, τρεις άνδρες επιτίθενται σε μία γυναίκα.

Ο πρώτος την κρατά από τα χέρια, ο δεύτερος προσπαθεί να την πιάσει από τα πόδια και ο τρίτος κρατά ανοιχτή την πόρτα του οχήματος. Η γυναίκα αντιστέκεται σθεναρά στους επιτιθέμενους άνδρες ενώ στην προσπάθειά της να ξεφύγει έπεσε στο έδαφος και ξεγυμνώθηκε από τη μέση και πάνω.
Οι φωνές και τα ουρλιαχτά της γυναίκας είναι σοκαριστικά.

Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια των δραστών και έτρεξε έντρομη φωνάζοντας. Οι άνδρες μπήκαν στο αυτοκίνητο και κινήθηκαν προς την ίδια κατεύθυνση που έτρεξε η γυναίκα. Υπάρχουν μαρτυρίες ότι το όχημα των τριών νεαρών είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα ενώ ήταν σπασμένες και μπάρες των διοδίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό πιθανότητα συνδέεται με κύκλωμα διακίνησης μεταναστών.

Η άτυχη γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τα δίχτυα του κυκλώματος με ένα αυτοκίνητο. Ωστόσο την ακολούθησαν και στα διόδια του Ελαιώνα την έφτασαν, την έβγαλαν από το όχημα που επέβαινε και προσπάθησαν με τη βία να την πάρουν στο δικό τους αυτοκίνητο.

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί δυο άτομα.